2777
2789
عنوان

حالم بده 🥺🥺😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 40 پست
دکتر نبردین تو ایم مریضی؟

چرا خیلی دکترا میگفتن شکمش آب آورده اما انگار خودش میدونست تقریبا یه ماه مونده به این اتفاق از هممون حلالیت گرفت وصیتاشو کرد دلم خیلی میسوزه😔😔

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

خیلی مظلوم بود🖤

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

خدا رحمتشون کنه، منم یه وقتایی خیلی دلم هوای عزیزامو میکنم ب امید روزی ک منم پیششون میرم زندم😔

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
خدا رحمتشون کنه، منم یه وقتایی خیلی دلم هوای عزیزامو میکنم ب امید روزی ک منم پیششون میرم زندم😔

ممنونم روحشون قرین رحمت الهی براشون فاتحه فرستادم🥺🖤اخی عزیزم حالتو درک میکنم خیلی سخته برات آرزوهای خوب میکنم

ممنونم روحشون قرین رحمت الهی براشون فاتحه فرستادم🥺🖤اخی عزیزم حالتو درک میکنم خیلی سخته برات ...

قربون دل مهربونت عزیزم انشالله ک جاشون همیشه سبز باشه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
قربون دل مهربونت عزیزم انشالله ک جاشون همیشه سبز باشه

🙏

خیلی مظلوم بود🖤

والا چی بگم...خدا رحمت کنه

مادر شوهرم نه مظلوم نیست خیلی اذیتا کرده بچه هاشو زبون تلخ بی محبتی سردی خسیسی من همش یک طرف بهش محبت کردم...مفصله

طلاق پسر بزرگش بی مادری نوه اش نمیدونم ...خدا ببخشه تش

ولی فعلا شنیدم حال خوبی نداره...بی اشتها و بی جون و بی رمق شده

والا چی بگم...خدا رحمت کنه مادر شوهرم نه مظلوم نیست خیلی اذیتا کرده بچه هاشو زبون تلخ بی محبتی سردی ...

ممنون دوست عزیزم انشالله هر چی صلاحه رقم بخوره🥺🖤