2777
2789
نامزدت بهت علاقه داره ولی زیاد بهش گیر ندع خب بالاخره خواهر از تو کار از خدا برکت😂حس میکنمتو یکی د ...

دعا کن وضع کارش خوب بشه

گاهی هزار دوره دعابی اجابت است،گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس حمید راجع به من چیه ؟ کی ازدواجمیکنم؟

حس میکنه ادم خوبی ولی خیلی حساسی

اگ تو رابطه نیستی تا اخرای سال صب کن

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
حق داری

وای برای توام پیش اومده؟

ادم سردرد میگیره😐دیگ توبه میکنم نمیرم تایپکای حس ششم

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
سرد شده بوده دیگ یجورایی نمیخاسته باید بیخیالش شی این ب صلاحته

عزیزم لطفا به منم بگو محمد میاد دانشگاه دیدنم و دوسم داره؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
حاجتت روا ان شاءالله. بیزحمت بگو من کی باردار میشم؟ جنسیت؟ 

هشت ماه دیگه جنسیتش و حس نمیکنم

برا منم بگو کنکور قبول میشم یا ن☹

تلاااااش

قبول میشی ولی اگ تنبلی کنی نمیشی. سوالاش راستش سخته

عزیزم لطفا به منم بگو محمد میاد دانشگاه دیدنم و دوسم داره؟

ممکنه کار پیش بیاد بله تا حدودی دوستن داره

وای برای توام پیش اومده؟ ادم سردرد میگیره😐دیگ توبه میکنم نمیرم تایپکای حس ششم

من حس ششم نیستم عزیزم اما میفهمم وقتی تعداد زیاد میشه چقدر بهتون فشار میاد❤

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.