2777
2789
عنوان

خواستگارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 24 پست
ارزش نداره  این انگار هنوز زنشو دوس داره یا عذاب وجدان داره که بخاطر مریضی ولش کرده

زنه خودش طلاق گرفته گفته درمان شم مجدد برمیگردم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

پس برمیگرده 

چرا که مادرش هم داره خبردامادشو میگیره 

به نظرم برو از نزدیک ببینشون

اصلا عجله نکنید 

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس برمیگرده 

چرا که مادرش هم داره خبردامادشو میگیره 

به نظرم برو از نزدیک ببینشون

اصلا عجله نکنید 

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
خیلی مواظب باش شوهر خواهر شوهر من برگشت به زن اولش فقط ی بچه رو دست خواهر شوهرم گذاشت و رفت 

کم شکست خوردم تو زندگی کم بلا سرم اومده ده سال بخاطر عدم اعتماد ازدواج نکردم😣 حالا بیام با صد دلهره باهاش ازدواج کنم😔

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

کم شکست خوردم تو زندگی کم بلا سرم اومده ده سال بخاطر عدم اعتماد ازدواج نکردم😣 حالا بیام با صد دلهره ...

واقعا درکش سخته وقتی ی نفر دلش جایی دیگه اس چرا میاد سراغ ی نفر دیگه ؟ در این مورد خیلی رک و بدون رودر بایستی باهاشون صحبت کن تا دلبسته نشدی

واقعا درکش سخته وقتی ی نفر دلش جایی دیگه اس چرا میاد سراغ ی نفر دیگه ؟ در این مورد خیلی رک و بدون رو ...

جوابش میکنم . اون خیلی مسره با من ازدواج کنه میگه گذشتم تموم شده . اما ازدواج از دید من یعنی حال دلت خوب باشه 😔

جوابش میکنم . اون خیلی مسره با من ازدواج کنه میگه گذشتم تموم شده . اما ازدواج از دید من یعنی حال دلت ...

قبل از هر اقدامی باهاش حرف بزن شاید واقعا زندگی قبلی براش تموم شده باشه شایدم نباشه در کل منظورم اینه که تصمیم عجولانه نگیر 

قبل از هر اقدامی باهاش حرف بزن شاید واقعا زندگی قبلی براش تموم شده باشه شایدم نباشه در کل منظورم این ...

مطمعنم یک روز اون زن میاد دوباره و اینو وسوسه میکنه