2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ ابرو کیی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 22 پست
من فیبروز انجام دادم و راضیم الان سه سال گذشته کمرنگ شده میخوام برم ترمیمش کنم، ابروهای من خیل ...

فیبروز چه فرقی با میکروبلیدیگ داره؟

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
تو این مدت ترمیم کردین؟ پیش کی رفتین؟؟ و اینکه دقیقا تار تار مثل عکس روز اوله الان؟

دوستم جای خوبی هم رفته ولی الان مثل تاتو شده اصلا به قول شما تار‌تار نیست .اوایل خوب بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این مدت ترمیم کردین؟ پیش کی رفتین؟؟ و اینکه دقیقا تار تار مثل عکس روز اوله الان؟

صبا علیزاده. اصفهان

نهه بعد دوسال معلومه که نه

ولی تا یک سال مثل قبل بود

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید
حالا که جمع خوشگلا جمعه نظرتون در مورد کاشت ابرو چیه ؟

نه کاشت زشت میشه دوست ندارم اصلا 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
دوستم جای خوبی هم رفته ولی الان مثل تاتو شده اصلا به قول شما تار‌تار نیست .اوایل خوب بود 

وای چرا چقدر بد😭  پوستش چربه؟ پیش کی رفته؟

میگن پوست چرب اینجوری میشه

ریموو نمیشه بکنه

وای چرا چقدر بد😭  پوستش چربه؟ پیش کی رفته؟ میگن پوست چرب اینجوری میشه ریموو نمیشه بکنه

پوستش ظاهرا نرماله راستش نپرسیدم چون اخساس کردم بدشده بعد ازمدتی گفتم شاید نارتحت بشه

2790
2778
2791
2779
2792