2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 28 پست

سعی کن خنده رو باشی در مقابلش  اصلا خجالت نکشی

خودت رو قانع نشون نده  مردا از زن بلند پرواز خوششون میاد پس اصلا نگو که مادیات مهم نیس اینجوریم نگو که من اصلا قانع نیستم و پر توقع ام با سیاست رفتار کن

بهش بگو که اهل تفریح و مسافرت و آشپزی هستی کلا خودت رو دختری با روحیه شاد نشون بده

اگه مذهبیه بهتره در مورد حجاب و اینا باهاش حرف بزنی اگرم مذهبی نیس صحبتی راجع به حجاب نشه بهتره

زیادم بهش نگو که نباید قلیون و اینا بکشی چون مردا از زن هایی که زیادی گیر بدن خوششون نمیاد

اینا تجربیات منه❤❤ امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم و هر چی به صلاحته همون برات پیش بیاد🥰💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن خنده رو باشی در مقابلش  اصلا خجالت نکشی خودت رو قانع نشون نده  مردا از زن بلند پرو ...

خیلی ممنونم گل من ♡♡♡ 

فقط یک چیزی توی جلسه ی اول اشنایی چه نوع سوالاتی بپرسم 

مثلا بگم درامدت چقدره تو جلسه اول یکم ضایع نیست؟؟

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
خودش رئیس شرکته؟، چند سالشه؟

۲۸سالشه 

شرکت مال خودشه 

اما اینجور ک توی گذشته اش فهمیدم 

پدرش چون خودش دستش تو کار بوده 

خیلی کمکش کرده 

خیلی ممنونم گل من ♡♡♡  فقط یک چیزی توی جلسه ی اول اشنایی چه نوع سوالاتی بپرسم  مثلا بگم ...

نه اصلا درمورد درآمدش نپرس

فقط بهش بگو که تو نباید تو زندگی منو دچار کمبود کنی و باید منو از هر لحاظ تامین کنی

اول ازش بپرس که دوس دارین همسر آیندتون چجوری باشه‌؟

بعد تو هم بگو که چه انتظاراتی از همسر آینده داری  دوس داری اخلاقش  رفتارش  تیپش چجوری باشه 

بعد دیگه اینجوری سر صحبت باز میشه و صحبت میکنین

اصلا جلوش خجالت نکش چون فکر میکنه روحیه شادی نداری و مشکلی داری یه جوریم رفتار نکن که فکر کنه خیلی پررویی😂❤❤

خلاصه که حواست باشه دیگه حد وسط باش❤

نه اصلا درمورد درآمدش نپرس فقط بهش بگو که تو نباید تو زندگی منو دچار کمبود کنی و باید منو از هر لحا ...

دورت بگردم 

مرسی عزیز دلمم ♡ 

امشالله ک خیره 

چه با احساس 🤣

😂😂😂خیلی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
اخه تا کی رد کنیم؟ تهش ک باید ازدواج کرد 

درسته عزیزم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز