2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا لطفا 💙

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست
یوتوبر هستنو ولاگ درست میکنن  توی گوگل سرچ کنید کیمیا روانگر ییوگرافیشو میاره براتون  او ...

اهان چون تو گوگل نمیامد فکر کردم عکس خودتونه

چون سرشونه پیداست تایید نمیشه اگر میتونین سرشونه رو رنگ کنین که دیده نشه بذارین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اهان چون تو گوگل نمیامد فکر کردم عکس خودتونه چون سرشونه پیداست تایید نمیشه اگر میتونین سرشونه رو رن ...

اهان دستتون درد نکنه لطف کردین 😘🤗

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی عکسی که حذف میشه دوباره نذارین چون مورد تایید باشه همون اول تایید میشه عزیزم    

چشم 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂