2777
2789
عنوان

ترکای اصیل قدیمی اینجا هستن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 117 پست
والا هر چی می خواستم دستگیرم شد 😂حتی بیشتر دستت درد نکنه مهربون

یدونه فقط اشکال ما اینه که فارسی حرف زدن  درجمع برامون خیلی سخته. براهمون. فارسی زبونا دچار سوتفاهم میشن که چرا مراعات نمیکنیم 

درخالی که  چون زبان ما لهجه نیس و کاملا. یک زبان متفاوته بعضا مخصوصا مسن ترها  هرچند میفهمن فارسی رو ولی موقع حرف زدن  خیلی ناجور میشه. و اغلب جوونا میخندن. براهمین ترجیح میدن فارسی حرف نزنن 

مخصوصا مردها ب قول خودشون کمرشون مو برمیداره فارسی حرف زدنی 

وگرنه اونجوری نیس که خودشون نخان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یدونه فقط اشکال ما اینه که فارسی حرف زدن  درجمع برامون خیلی سخته. براهمون. فارسی زبونا د ...

ارهههه

ولی من به سختی میتونم ترک صحبت کنم

ولی خیلی خوبه بریم ترکیه راخت میتونیم ارتباط برقرار کنیم

ارهه و شب هفتم یه مراسمی هست مثلا یکی از فامیلا یا پسر اون کسی که مرده رو میتراشن بهش میگن باش خرخما ...

اهان  جالبه. فقط اینو الان مارسم داریم که. ریش میذارن تا چهلم و سیاه میپوشن 

بعد بستگان برای کسی که جهل روز سیاه پوشیده لباس رنگ روشن میخرن تا از خاطر دربیان

ارهههه ولی من به سختی میتونم ترک صحبت کنم ولی خیلی خوبه بریم ترکیه راخت میتونیم ارتباط برقرار کنیم

اره منم خودم  افتضاح فارسی حرف میزنم براهمون پیش خواهرام باشم اصلا حرف نمیزنم که میگن داری کتاب اول دبستان میخونی انگار

اره منم خودم  افتضاح فارسی حرف میزنم براهمون پیش خواهرام باشم اصلا حرف نمیزنم که میگن دار ...

عزیزم خیلی هم خوبه واقعا زبان قشنگی و اصطلاحات زیبایی داره و شما مسلما از بچگی تو محیطی بزرگ شدید که همه ترک صحبت میکردن

حالا من بچه بودم مامانم با مامانبزرگم ترکی حرف میزنه فکر میکردم منم بزرگ شدم باید ترکی حرف بزنم خیلی ذوق داشتم بعدش فهمیدم نه بابا اونطور نیس😂😂

البته مامانبزرگ من فارس بود که شد ترک ولی الان کاملا با ما فارسی صحبت میکنه

عزیزم خیلی هم خوبه واقعا زبان قشنگی و اصطلاحات زیبایی داره و شما مسلما از بچگی تو محیطی بزرگ شدید که ...

چه فرقیه خوبه ک حالا هردورو بلدی  متعاقبا استامبولی هم بلدیم  

انشاالله ک موفق باشی