2777
2789
چه قابلیتهایی داره جی بی؟ چیا رو میشه فهمید ؟

کسی استوری بذاره و پاک کنه بازم میتونی ببینیش

کسی پیام بده بهت و پاک کنه بازم میتونی ببینش

میتونی پیام ها رو سین کنی اما تیک آبی نخوره 

و...

شاید ی بنده خدا یچیز رو اشتباه فرستاد پاک کرد //: حالا باید ببینن و خجالت بکشه آخه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد میشه  استوری کسی رو ببینم اون نفهمه؟

اره

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 

[QUOTE=239872804]چه قابلیتهایی داره جی بی؟ چیا رو میشه فهمید ؟[/QUOTE

اگه یکی پیمش حذف کنه برات می مونه بعد می تونی هر تمی میخای بزاری برای وات ایموجیاش میتونی ایفون کنی میتونی استوریش ببینی نفهمه دیدی... چیز بدی نداره😐

بعضیا هستن ک مث ادم ازش استفاده میکنن همین😂😑 فقط زیادی کنجکاویم توهین نکن😂😂😑

من نظرم و گفتم توهین چیه ، فضولی ی ویژگیه 🙈

حس خوبی نسبت بهش ندارم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

کسی استوری بذاره و پاک کنه بازم میتونی ببینیش کسی پیام بده بهت و پاک کنه بازم میتونی ببینش میتونی ...

عزیزم ببخشید میشه این سوالم هم جواب بدی 

ببین من واتساپم اصلی هست 

دوستم جی بی

من وضعیت بزارم و محدود کنم ک اون نبینه 

ینی چون جی بی داره بازم میتونه ببینه؟؟؟

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
عزیزم ببخشید میشه این سوالم هم جواب بدی  ببین من واتساپم اصلی هست  دوستم جی بی من وضعیت ...

حتی میتونه استوریت و هم ببینه ولی واست بازدید نخوره😑

فکر کنم محدود کنی نشه