2777
2789
عنوان

حقوق ۶تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 42 پست
به نظره منم دور از جون همتون ادم باید غلط کنه با ایم اوضاع گرونی وقتی نمیتونه خواسته ها بچشو ساپورت ...

والله من بچم هرچی خواسته براش تهیه کردیم بیشترعموهاش البتهدبهش رسیدن همش اونجاست

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بیشتر سعی کنید عمده خرید کنید 

و یه کار دوم درست کنید الان اینستا یه بستر خوبی برای این کاره  

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂کاربرا تازگی یاد گرفتن این جمله رو بستگی به شرایط داره که قبلا فکرش رو کردید پس کسب نمیتونه تو زند ...

من اصلا کاری به گرونی ندارم بنظرم گرونی یطرف داشتن نعمت خدا توزندگس طرف دیگه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

والله من بچم هرچی خواسته براش تهیه کردیم بیشترعموهاش البتهدبهش رسیدن همش اونجاست

دستشون درد نکنه والا من الان ۲۵سالمه از پونزده سالگی که شروع شد گرونی اینا دلار بره بالا باز تا ۴سال پیش کمتر ولی ۴ساله دیگه واقعا حسرت یه مسافرت یه لباس درست حسابی تو دلم مونده تا پارسال ۶سال بود یه مانتو نخریده بودم ...تا پارسال که نامزدم برام خرید 

😂کاربرا تازگی یاد گرفتن این جمله رو بستگی به شرایط داره که قبلا فکرش رو کردید پس کسب نمیتونه تو زند ...

بی راه هم  نگفتن 

بچه‌داری از بارداری سخت‌تره

من آخرین بارهایی که برای بچم شیرخشک می‌خریدم هرقوطی ۵۰۰ بود و به سختی هم‌‌ پیدا میشد و هفته‌ای یکی هم باید می‌گرفتم حالا پوشک و ویتامین و اینا‌ بماند

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

من اصلا کاری به گرونی ندارم بنظرم گرونی یطرف داشتن نعمت خدا توزندگس طرف دیگه

بله انشالله سلامت و زنده باشه بچه صالحی باشه براتون خدا حفظش کنه 

گرونی که هست هیچ کسم منکرش نیست هر کی منکرش مثل کبک سرش و ‌کرده  تو برف اما باید وظایفتان رو انجام بدید دیگه به عنوان پدر ومادر حتی تو این گرونی

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
بی راه هم  نگفتن  بچه‌داری از بارداری سخت‌تره من آخرین بارهایی که برای بچم شیرخشک می‌خری ...

😑😑😑😑بچه چند ماهه رو سقط کنن 

ترو خدا جولان ندید به این عقاید بخدا دبیرستانی بودن ۱۶ سالشون بود این طور میگفتن به یه خانم ۳۰ ساله 

😑😑😑😑بچه چند ماهه رو سقط کنن  ترو خدا جولان ندید به این عقاید بخدا دبیرستانی بودن ۱۶ سالشون ...

سقط نه

ولی پیشگیری یا اگر نشد سقط در هفته‌های اول خیلی هم  اشتباه نیست

سقط نه ولی پیشگیری یا اگر نشد سقط در هفته‌های اول خیلی هم  اشتباه نیست

نمیدونم نه سقط رو پیشنهاد میدم به کسی حتی اگه رابطه نامشروع داشته باشه نه دلم میاد به کسی بگم چرا بچه آوردی یا بچه نیار 

دست خودم نیست کلا کسی که شرایط مالیش بد باشه خودش عقلش میرسه به نظر م که نیاره اما یکی مثل شما کف دستت بو کرده بودی که اینجوری گرونی میشه و سختت میشه بچه بزرگ کردن ، نه پس کسی م بهت بگه بچه رو میخواستی چیکار ناراحت میشی از دستش 

بی راه هم  نگفتن  بچه‌داری از بارداری سخت‌تره من آخرین بارهایی که برای بچم شیرخشک می‌خری ...

هر قوطی ۵۰۰ تومن🙄 مرزهای اغراق کیلومتر ها جابجا شد😂

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
هر قوطی ۵۰۰ تومن🙄 مرزهای اغراق کیلومتر ها جابجا شد😂

شما برو ببینم از کجا میتونی شیرخشک سیمیلاک زیر ۵۰۰ تومن پیدا کنی!

قبل از قضاوت کردن کمی فکر کنید😂

نمیدونم نه سقط رو پیشنهاد میدم به کسی حتی اگه رابطه نامشروع داشته باشه نه دلم میاد به کسی بگم چرا بچ ...

درسته

من هم اگر رو در رو باکسی صحبت کنم اصلاً نمیتونم انقدر راحت چنین حرفی بزنم ولی خب بهتره هرکدوممون حداقل برای خودمون قبل از بچه‌دار شدن یه دو دوتا چهارتایی بکنیم