2777
2789
وآسه هر حاجتی میتونه باشه ردخور نداره خیلی از اطرافیانم حتی ۲ روز بعد از شروع کردنش حاجت گرفتن بعضیا ...

من پارسال تو همین نی نی سایت چله سوره حشر شرکت کردم و حاجت گرفتم 

ولی نمیدونستم اسمش چله ساداته  الان تو تاپیک شما فهمیدم

همون ۴۱ روز خوندیم

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگ ساداتی باشه که نیازمند باشه چرا که نه خیلی، هم ثواب داره🥰 مهم اینه ک ب نیازمند صدقه داده ب ...

نه عزیزم خمس ب سادات تعلق میگیره نباید صدقه ب اهل بیت پیامبر داد بازم بپرس ک مدیون نشی عزیزم 

چرا قبول نباشه عزیزم  تو طلب حاجتت رو از خدا میکنی مهم اینه که قبول داشته باشی تنها خدا میتونه ...

میگیرم پس

خیلی دعام کن امسال قبول شم

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
نه عزیزم خمس ب سادات تعلق میگیره نباید صدقه ب اهل بیت پیامبر داد بازم بپرس ک مدیون نشی عزیزم 

عزیزم اون جور که من میدونم باید صدقه به نیازمند داده بشه    ولی بازم شایدشما آگاهیتون بیشتر باشه در این مورد   اصل چله سادات صدقه دادنه  بازم هرکس باید طبق عقیده خودش به نیازمندی صدقه بده🥰

عریزم پرسیدم گفتن صدقه مستحبی به سادات ن تنها مشکل نداره بلکه گفتن نیازمندی رو نباید از کمک محروم کرد صرف اینکه سادات هست  و اینکه میگن هنگام صدقه دادن مواظب باشید ک طرف از سادات نباشد کاملا عملی نادرست است.