2777
2789
کم خونی و تیرویید که با دارو قابل کنترله حتما داروهاتو بخور کیست هم مانع بارداری نمیشه راجع رحم دوشاخ اطلاعی ندارم فقط اسمشو شنیدم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدم رحمم سرد شده واقعا ....منم میخورم متفورمین روزی سه تا
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
منفورمین در اصل داروی دیابتی هاست ولی روی تخمک گذاری و باروری و از بین بردن کیست تاثیر داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دارو میخورم اما نمیدونم چرا نمیشه.... رحم دوشاخ هم دکترم گفت اگه باردار بشی باوجود استراحت مطلق یا نسبی احتمال 25 درصد بچه سقط نمیشه..منم همش منتظرم بازم دلم خوشه به همین 25 درصد ولی خوب فعلا که خدا نخواسته
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
هستی جان واسه من فعلا تاثیری نداشته اما قرص خوبیه شاید شما مثل من نباشید و ایشالا همون ماه نتیجه بگیرید
بله . عفونت بدون ترشح هم ممکن هست . من یک بار کاملا خشک بودم. ولی زیر دلم به شدت درد میکرد . دکتر با معاینه متوجه عفونت شد و گفت اون بالا عفونت گرفته و زود اومد ی. و خوب شد آمدی و ....ان شاء الله که مال شما نی نی باشه نه چیز دیگه ای ....
و خدایی که همین نزدیکی است ....
فقط فکرتونو درست کنید منم یه بار سقط داشتم انگار دنیا برام جهنم بود باورتون نمیشه اگه بگم تا حالا صد بار سونوگرافی رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40