2777
2789
عنوان

اسم این گل چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 20 پست
بزارش پشت شیشه نور فی لتر شده میخواد .جای کم نور ونور مستقیم نزارش هروقتم خاکش خشک شد آب بده تا وقتی ...

ممنون از راهنماییتون

حتما از آب زیاده که برگ پایینش زرد شده

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون از راهنماییتون حتما از آب زیاده که برگ پایینش زرد شده

اگه برگ گل ب چیزی برخورد کنه زرد میشه مثلا ب دیوار یا از کنارش رد بشی ولباسی چیزی بهش برخورد کنه زرد میشه .ی دلیلشم آب زیاده .ی دلیلش نور نامناسبه .ی دلیلش تغییر محیط میتونه باشه گل رو زیاد جا ب جا نکنید .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

عکس خودته پروفایلت ؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

چون پست اول عکس گذاشتی تاپیکت گوگلی میشه .اگه دوس نداری شناسایی بشی عکست رو عوض کن تاپیکت گوگلی میشه میره صفحه اول گوگل ممکنه اقوامت بشناسنت .