2777
2789
عنوان

بیاین کادوای که واسه دوستم خریدم ببینید🥲😂💕

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 28 پست
کو؟ گذاشتی لایک کن

میشه نگاه کنی برق لبرو

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیهههههه😍😍😍😍😍

بوس بهتت

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
میشه با منم دوست شی؟:( انقد دختر خوبیم ک‌نگو میتونم دوست خوبت بشم:(

تو دوست خوب منی😂❤

یه گلم میگیرم ولی کیک نمیتونم بگیرم دیگه

بوس بهتت

منم سی ام تفلدمه

ازینا بخر میام دم خونتون میگیرم ازت🤣💔😌

چقد دوست خوبی هستی دوستیتون پایدار❤❤❤❤❤❤

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
 منم دوستت بشم انقد دختر ساکتو مهربونیم حتی اگه کادو ندی جرت میدم بیا دوستم شو 

دوست تا ابد😂

منم سی ام تفلدمه ازینا بخر میام دم خونتون میگیرم ازت🤣💔😌 چقد دوست خوبی هستی دوستیتون پایدار❤❤ ...

چشم😂

قربونت

چشم😂 قربونت

😂😁💙❤

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....