بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜 ترنس هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
شوخی این حرف هم جالب نیست خیلی چیزها رو نباید به زبون آورد
آیا منگفتم شوخی میکنم ؟
ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜 ترنس هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
منم یه مستند دیدم از این آدما که توی جنگلن لختن برگ دو کمرشون میبندن یکی از پیرمرد هاشون گفت هم گوشت زن خوردم هم مرد مزه اشون هم فرقی نمیکنه مثل همین گوشته