2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایه ام ساطور رو اوردم بریم😂😂

تو پاهاشو بگیر تکون نخوره من چاقو رو بزنم بنظرت از کجاش شروع کنیم.؟ 🤔😂😂

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
اه چقد چندش من خوب خوب میپزم که خون آبش بره

اصلا مزه نمیده!!

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
تو پاهاشو بگیر تکون نخوره من چاقو رو بزنم بنظرت از کجاش شروع کنیم.؟ 🤔😂😂

بناگوشش برا من میدوستم😋

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

شوخی این حرف هم جالب نیست  خیلی چیزها رو نباید به زبون آورد

آیا من‌گفتم شوخی میکنم ؟

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
بناگوشش برا من میدوستم😋

نامردی نکن دیگه یه جوری تقسیم کن مساوی باشه بینمون

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
هم نوع خودت رو میخوری؟ برم تو افق محو بشم

👨🏿‍🦯برای تفریح خوشمزه ان

منم یه مستند دیدم از این آدما که توی جنگلن لختن برگ دو کمرشون میبندن یکی از پیرمرد هاشون گفت هم گوشت ...

منم از یکی دیگ شنیدم گوشت انسان شبیه به گوشت اسبه نمیدونم راسته یا نه اینم

@نی_نی_یار_پنج     چه چیزایی میشنویم!!

😐🗿