2777
2789
عنوان

مبارک هممون😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 42 پست
کی اعلام کرد کرونا رفت به منم بگین جریان چیه?

تموم نشده فقط امروز فوتی نداشتیم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم اکثرا فایزر زدن و....

فایزر از کجا؟؟؟لابد تو کلمن؟؟؟عزیزم واقع بین باشید.فایزر اگه اثر داشت تو کشورای خودشون اثر میکرد....لابد اونحاها برکت زدن

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

اطرافیان من همه برکت زدن.

ب هرحال همه خسته نباشند و خدا خیرشون بده.

هرچی بوده این لعنتی خیلی کم شده شکر خدا 

یکی باشه مثل (((گوگل))) ک وقتی ميگي ..پ.. سریع بگه           پول ؟ پاریس؟پیتزا؟پدرشو دربیارم؟
عزیزم فاصله سنی نینی هاتون کمه؟! 

نه عزیزم.بین سه و نیم تا چهار ساله فاصله هاشون.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

واقعا باید قدردان نخبه های کشورمون باشیم که تمام تلاششون رو در راستای تولید واکسن کردن، هر چند کم لطفی دوستان زیاده نسبت به تلاش های شبانه روزی و تحریم هایی که شدن.. 

من که خودم و خانوده ام تا زحمات و تلاش جوون های کشورمون بود، واکسن خارجی نزدیم😇

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

هرکی اطراف ما بود ک سینو زده خیلی هام کلا نزدنه

منطقی باشیم بهتره ، اکثرا سینو زدن ، بعد برکت بعد استرا 

ولی امیکرون پایان کرونا بود فکر کنم ، یعنی یه جورایی خدا کمک کرد تا کرونا کم بشه ، چون میتونست جهش های بدتری بده و واکسن هم تاثیری نداشته باشه ، البته تلاش دانشمندان ایرانی قابل ستایش بود ، بالخره تمام سعی شون رو کردن ❤

فایزر از کجا؟؟؟لابد تو کلمن؟؟؟عزیزم واقع بین باشید.فایزر اگه اثر داشت تو کشورای خودشون اثر میکرد.... ...

نه عزیزم فایزر اوردن اما خیلی محدود به ما نرسید 

درضمن خانوادم فایزر زدن المان.

کاش اون سلبریتی‌هایی که تو روزهای اوج کرونا فریاد میزدن و ناامیدی و ترس به جون مردم میریختن، ا ...

اونا افتخارای ایران رو نمیبین😂 اگر ببینن بودجه وطن فروش هاشون قطع میشه عزیزم 🤭

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

واقعا باید قدردان نخبه های کشورمون باشیم که تمام تلاششون رو در راستای تولید واکسن کردن من که خود ...

بله واقعا.....یعده اینجا میگفتن اب مقطره و فلان...همون موقع هم میگفتم که یه عده از نخبه ها و دانشمندامون از زندگی و خانواده و خواب و خوراکشون زدن ماهها که یه نفر که تنها هنرش چرخیدن تو تاپیکا و شبکه هاست بیاد بگه اب مقطره؟؟؟؟؟؟؟