2777
2789
عنوان

انگیزه قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 32 پست
تو دیگه تخیلاتم رد کردی دخترم 

😂😂😂😂😂😂💚

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نام کاربریت👀بعله

چشه نام کاربریم😂

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
لعنت به من😂😂 نه بخدا کاش میگغتم بالا میخوام داستان بنویسم ایدشو دارم ولی کلیشه ایه نحوه مردن مق ...

اوم مثلا یکی از آشناهای طرف کشته، سر عشقی یا پولی!! ازین چرتو پرتا دیگ🤣

با چاقو زده کشته اثر انگشتم پاک میکنه

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اوم مثلا یکی از آشناهای طرف کشته، سر عشقی یا پولی!! ازین چرتو پرتا دیگ🤣 با چاقو زده کشته اثر انگشت ...

نه ببین اینا کلیشه ایه

خودمم خیلی فکر کردم بهش

یه چیز دیوونه کننده میخوام

انگیزه مهمتره تا نحوه قتل برام

شاید ۱۰۹ تا پرونده قتل خوندم فایده نداش😂💔

به روانشناس مراجعه کن چون فکرای خطرناکی به سرت میزنه جدی میگم🤷

نویسنده ام عزیزم😂💔

چند تا رمان جنایی نوشتم

این ایده جدیدمه 

خب چون از انگیزت باخبر شدم کمکت میکنم😂

اگر نخوام خودکشی جلوه بدم و وحشیانه باشه با اره برقی تیکه تیکش می‌کنم 

اگر خودکشی باشه میتونه افتادن از بلندی باشه امپول هوا یا چاقو زدن و اسلحه باشه 

اگر شاتگان باشه وحشیانه تره چون مغزش میپاچه رو در دیوار 

انگیزمم چون ادم وحشی ای هستم میتونه سادیسمم باشه یا متجاوزم

خب چون از انگیزت باخبر شدم کمکت میکنم😂 اگر نخوام خودکشی جلوه بدم و وحشیانه باشه با اره برقی تیکه ت ...

اها حالا شد😁😁💚

تشکر💚

نه ببین اینا کلیشه ایه خودمم خیلی فکر کردم بهش یه چیز دیوونه کننده میخوام انگیزه مهمتره تا نحوه ق ...

😐😐😐

خب داستانت چطوره؟ توش چیا میخوای باشه؟

انگیزه قتل مثل جون طرف، مثلا بخاطر جونت یکی دیگه رو بکشی

مثلا بندازیش توی چاه، یا بسوزونیش

من قتل هیجانی میاد ذهنم تا انگیزش😑🤔انگیزش میتونه ی مریض روانی باشع

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
چرا همون اول نگفتی؟ شایدم چون دیدی کامنتا خوشایندت نیست اینجوری میگی نمیدونم ترجیح میدم تاپیکو ترک ک ...

گلم از اسم کاربریم معلومه😂

برو اولین تاپیکمو ببین یه تیکه رمانه

شر نشه واسم حالا😂💔