2777
2789
عنوان

درد سینه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 74 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمال شلی دریچه میترال داری 

برو متخصص قلب منم داشتم اینجا گفتم کسی ندونست ،گاهی پشتمم همون قسمت تیر بدی میکشید یه ثانیه بعد ول میکرد وقتایی هم که استرس داشتم و ناراحت میشدم خیلی بدتر و طولانی تر بود 

رفتم دکتر گف شلی دریچه اس چیز ترسناکی هم نیس از هر۵ زن ۳تا شون  دارن قرص داد یه هفته خوردم بعد خوب شدم بعدم گف روزی ۵ دیقه حتما طناب بزنم تا یه سال دوباره برم هنو یه سال نشده ولی دردم ندارم 

احتمال شلی دریچه میترال داری  برو متخصص قلب منم داشتم اینجا گفتم کسی ندونست ،گاهی پشتمم همون ق ...

عه منم دارم ایندعلایمو کتفم یهو تیر میکشه قلبم یهو تیرمیکشه سینم نزدیک وسطش درد میکنه بیشتر سینه ی چپ  راست خیلی کم درد میکنه مثلا دوماه یبار ولی چپی اکثر اوقات قلب چندباررفتم گف مشکلی نیس چیکارکنم بنظرت؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

خانم گل یه لحظه دست روی سینه چپت بذار رگای روی سینت سفت و دردناکن؟

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

@فاطمه_پاندایی   تصویر سازی جالبی دارن😂🤣بیا شاید کمکی از دستت بر بیاد گناه داره استارتر زحم ...

عکسش که خیلی واضح بود😂

ولی لامصب مگه من دکترم😂😂

ولی استارتر وجدانی برو دکتر احتمال سرطان سینه هم هست 

نمیخوام نگرانت کنما ولی خب برای زنا این چیزا رایجه 

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم