2789
عنوان

مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون فهمیده ترسیدی ازت سو استفاده میکنه

تو هم نترس 

یبار یه پسره مزاحم شده بود و تهدید می‌کرد منو منم اصلا نترسیدم یجوری جوابشو دادم و حالشو گرفتم به غلط کردن افتاد و رفت پی کارش

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

بابام ب من اعتماد نداره پیشش سابقمو خراب کردم بهم شک میکنه

به داداشت بگو دایی آجی مامان 

چه میدونم به یکی بگو اصن تو هم تهدیدش کن بگو به پلیس میگم و اگه ادامه داد به پلیس بگو

من نگفتم یکی دیگه گفته همون دختره

با اون دوستت کات کن 

چیه اینکارا 

الان بهش بگو بیا جوابگو باش 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

🤣😂🤣😂🤣🤣پسرا م مزاحم دارن  الکی که نمیشه تهدید کرد خودت بچه ای فک میکنی ما م بچه ایم برو ب ...

هیچ کار بخدا نکردم گناهم این بوده ک ب دختره و پسره اعتماد کردم من ب اصرار اپن این کارو کردمم

هیچ کار بخدا نکردم گناهم این بوده ک ب دختره و پسره اعتماد کردم من ب اصرار اپن این کارو کردمم

باهاش چه صحبتی کردی مگه؟ میخواد بیاد چی بگه مثلا؟ چن سالتونه؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
عه من فک کردم دختری برگام ازاین مدل پسراهم مگه هست 

مگه دختر نیس😐

جنسیت زده زن که

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران