2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید توروخداااا

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بخدا خیلی پسته اشغال ،ینی انقد گریه کردم ک چرا باید اینکارو کنه...شایدم چون دیروز خونه مادرش ...

کارش خــــــــــــــــــیلی زشـــــــــــت بود من که ازین رفتارنمیگذرم و همیشه تو یادم میمونه

ولی میدونم پشیمون میشه و ازت عذرخواهی میکنه. ۱۱بار سوره مزمل و ذکر یاودود ۱٠٠۱بار بخون 

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
منو از خونه بیرون کرده چ غلطی کنم

برو خب تا نیومده دنبالت برنگرد با اینجور آدما باید مثل خودشون رفتار کنی نترس میاد دنبالت 

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂
نوکر باباشی مگه کمک کنی😐چه توقعا! 

بخدا کمرم داره اتیش میگیره درکم نمیکنه 😭 زد تو کمرم ،محکم منو گرفت پرت کرد دم در ک افتادم الان ک کمرم داره درد میکنه ،مامانم میگ چیشده بش گفتم هیچی افتادم از دل بیچارم ک خبر ندارع😭😭😔🥀خدا مرگم بده ایشالله

صابرکاظمی🖤

برو خب تا نیومده دنبالت برنگرد با اینجور آدما باید مثل خودشون رفتار کنی نترس میاد دنبالت 

نمیاد اشغال

استوریظ دیدم با همکاراش رفته بود بیرون ،اشالله ک بش خوش نگذره ..ولی مردا هرجا ک باشن بهشون خوش میگذره😔😔

صابرکاظمی🖤

بخدا کمرم داره اتیش میگیره درکم نمیکنه 😭 زد تو کمرم ،محکم منو گرفت پرت کرد دم در ک افتادم الان ک کم ...

خدانکن قوربونت بشم این چه حرفیه آخه 

ی مدت محلش نده درست میشه این پررو شده

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂
خدانکن قوربونت بشم این چه حرفیه آخه  ی مدت محلش نده درست میشه این پررو شده

بقران خسته شدم ،یعنی خدا مرگم بده راختشم😔😔😔😔دیگه نمیکشم ای خداااا

صابرکاظمی🖤

منو از خونه بیرون کرده چ غلطی کنم

مردها هار شدن نمیدونم چرا 

منم از صبح تا شب بشور و بساز و بپز و سه تا بچه رو ساپورت کن بعدم تمیز و آماده بخودم رسیدم بچه هارو فرستادم بازی کنن که با آقا تنها باشم در زده دستم کفی بود تا بشورم باز کنم منو از دهن سگ کشید بیرون بعدم فحش و دری وری که تو منو درک نمیکنی خسته و کوفته اومدم معلوم نیست به کی فکر میکنی که حواست به من نیست 😐 انقدر دلم شکست بعدم به من گفت جمع کن گورتو گم کن خونه بابات اولش چمدون جمع کردم ولی بعدش گفتم بیا اینو بخور ۱۲ سال زندگی نکردم که بگی پاشو برو ناراحتی به سلامت . یه قلیون چاقیدم نشستم کشیدم با حرص فقط منو نگاه میکرد  اون روزم مونده سرکار نمیاد خونه گفت دیگه نمیام گفتم بهتر 

بقران خسته شدم ،یعنی خدا مرگم بده راختشم😔😔😔😔دیگه نمیکشم ای خداااا

برات صلوات میفرستم ان شاءالله حل بشه😘😘

مردها هار شدن نمیدونم چرا  منم از صبح تا شب بشور و بساز و بپز و سه تا بچه رو ساپورت کن بعدم تم ...

اره اینهمه زحمت بکش بعد دو قورتو نیمشونم باقیه ،فک میکنن فقط خودشون ادمن 

نمیدونن ما چقد سخت کارمون بخدا اینا ،ی روز هم نمیتونن مث ما کارای خونه رو انجامبدن 

یکیش شوهر بیشور من بش گفتم یبار ظرفار بشور ,۲تا لیوان ۱بشقاب شکونده بود ،یا یبار دیگ اومد برنج بکشه بعد همه برنجا ریخت ،یا یبار اومده بود کف خونه تمیز کنه واتکس و همه چیز قاطی کررده بود اگ از خواب پا نمیشدم هم من مرده بودم هم اون ،ای کاش همون موبع میمردم بخدا

صابرکاظمی🖤