2777
2789
الهی سخت نگیر بخدا قشنگ ترین روزا رو داری یکم دیگه بزرگ بشه کاراشو خودش میکنه یادت میاد چقدر دلت میگ ...

دعا کنید آخه الان بزرگترین مشکلم رنک چشماش یکیش طوسی یکیش مشکی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خودم چیزی نخوردم همونای که همیشه میخورم ...یعنی برای استامینوفن نیس

من تو این دوماه بچم خیلی مریض شده و تب کرده و استا دادم ولی اصلن اسهال نشده 

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
خودم چیزی نخوردم همونای که همیشه میخورم ...یعنی برای استامینوفن نیس

ببین چیزی نیست هول نکن اگه تب داشته اسهال باعث میشه تبشو بندازه بیرون خیلی  اذیتی یه دکتر ببر خیالت راحت شه 

ببین چیزی نیست هول نکن اگه تب داشته اسهال باعث میشه تبشو بندازه بیرون خیلی  اذیتی یه دکتر ببر خ ...

تب نداشت اصلا فقط بخاطر درد دو روز استامین دادم ....بعد قطع کردم پی پی اینجوری شد فقطم روزی یکبار

جدی میگی آخه بعضیا میگن میمونه ...من غصه دارم ...

اره بخدا  بعد بمونه مگه چیه چرا اینقدررخودتو اذیت میکنی ببین به حرف هیچکی گوش نده اون بچه تو نذار نذار نذار کسی حرفی بزنه که باعث بدشدن حالت کنه یا فکر ت مشغول شه هر کی گفت بگو خدا از بهتریناش تو‌وجودش گذاشته  چشاش هر رنگی باشه خدا داده سالمن 

اره بخدا  بعد بمونه مگه چیه چرا اینقدررخودتو اذیت میکنی ببین به حرف هیچکی گوش نده اون بچه تو نذ ...

فقط میترسم مردم نگاهش نکنن خودش اذیت نشه ...از آینده میترسم

فقط میترسم مردم نگاهش نکنن خودش اذیت نشه ...از آینده میترسم

چرا نگلهش نکن مگه زشته کور کچله دور از جونش اینده اش به تو بستکی داره که محکم بارش بیاری به توبستگی داره چطوری تربیتش کنی عشقم به حرف مردم توجه نکن یادمه پسرم به دنیا اومد اینقدر بهم سرموفت زدن لاغره پاهاش کجه فلان زن بهش نمیدن  .....ولی یه کلمه گفتم بچه به تربیتش نگاه میکنن نه پاها یا هرچیزی خداروشکر پسرم هم قشنگه هم ادبش تو فامیل زبان زده