2777
2789
عنوان

طلاق...یا....

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 29 پست
ميدونم قربونت برم دركت ميكنم ولي اگه بموني تا اخر عكر همين دوراهي اذيتت ميكنه و افسوس ميخوري ك كاش ...

اره اگ جدابشم حتماهمینکارو میکنم...

روزام جهنمی داره میگذرع...خانوادمم سخت گیرن ...

ولی خب ی عموی فضول بیشعور دارم توزندگیه همه دخالت میکنع...حرفاش روپدرمم تاثیر داره...

تاالانم هرسری مثلااااا ازسر خیرخواهی نزاشته جدابشم اون عموم...

ولی دیگ بریدم 

عزيزم همسرت پارانوييد داره بخدا ميكشدت با ابن كاراش يكسال بعد طلاق ك شررع كردي ب درس خوندن و رفتي د ...

اره بخداالان افسردگی گرفتم...یکاری کرده باهام ک پامو ازدرمیزارم بیرون استرس کل وجودمو میگیره ...باخودم میگم کاش برگردم خونه.‌‌‌نرم جایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دورت بگردم بابت انگیزه ت... اره واقعا دارم دیوونه میشم... از۱۵سالگی تاالان ک داره میشه۹سال...من ۹ر ...

تو یه تاپیک دیگه ام الان داشتم میگفتم کسی که سراغ دختر کم سن و سال میره هدفش ازدواج نیست هدفش رفع کمبود ها و عقده هاشه هدفش تحقیر کردن وکنترل کردن یه ادمه دیگه اس تا خودشو بالا بکشه مرد زندگی نیست من فک کردم شما چهل سالته خیلی جوون وکم سنی که عزیزم کلی راه واسه طی کردن داری کلی سفر کلی خاطره قشنگ اوج جوونی و زیباییته اصلا اجازه نده دوران طلایی زندگیت نابود بشه ایشالا بعد جداییت سعی کن وارد دانشگاه بشی کلی رشته بدون کنکور هست دوستای جدید پیدا کنی از زندگیت لذت ببری ایشالا یه ازدواج موفقم داشته باشی 

از زخم هایم جوانه خواهم زد...🍃
تو یه تاپیک دیگه ام الان داشتم میگفتم کسی که سراغ دختر کم سن و سال میره هدفش ازدواج نیست هدفش رفع کم ...

قربونه توبرم

اره واقعا همه این ظلمایی ک گفتی رو باگوشت وخونم حسشون کردم ...

دورت بگردم ک انقد انگیزه میدی و مهربونی...

اره دیگ تصمیمم قطعیِ

فقط ی سوال درمورد حرفی ک زدی عزیزم...چ رشته هایی مثلا بدون کنکور هستن ک خوب باشن؟

خیلی دوس دارم دانشگاه برم...ولی باورمیکنی امقد اعتمادبنفسم وگرفته ک فک میکنم نمیتونم..

من تادوم دبیرستان رشته انسانی خوندم...دیگ نزاشت بخونم

خداکمکت کنه فقط میتونم بگم چون بچه نداری برنده ای

خداخیلی دوسم داشته ک بچه نداده

بقول یکی ازبچه های سایت همین بچه ندادنش ی نشونه بوده ک زودتر جدابشم...ولی من نفهمیدم

چون اوایل مشکل نازایی داشتیم...ولی الان من نمیخوام ب هیچ عنوان...

قربونه توبرم اره واقعا همه این ظلمایی ک گفتی رو باگوشت وخونم حسشون کردم ... دورت بگردم ک انقد ا ...

🥺🥺🥺 قربونت برم قشنگم تو کمتر از یک سال میتونی دیپلم بگیری اگه تلاش کنی رشته هایی مثل حسابداری و روان شناسی و حقوق  و مهندسی کشاورزی و اینا بدون کنکور هستن دانشگاه آزاد و پیام نور پذیرش میکنن حسابداری در آمد داره یعنی بعد گرفتن مدرک میتونی تو شرکتای خصوصی کار کنی حقوقش کمه در حد دو ملیون و اینا ولی جای پیشرفت داره در کنارش برو ناخون کاری چیزی یاد بگیر مهارتی داشته باشی معلومه که میتونی ضعیف ترین دانش آموزا وارد دانشگاه میشن مگه تو چی کم داری نتونی؟ زندگی تو تازه بعد طلاق شروع میشه یه در جدید امید وارم خانوادت مجبور به ازدواج مجدد نکننت یا مانع پیشرفتت نشن واست دعا میکنم عزیزم❤

🥺🥺🥺 قربونت برم قشنگم تو کمتر از یک سال میتونی دیپلم بگیری اگه تلاش کنی رشته هایی مثل حسابداری و ر ...

قربونه تو برم منننن

مرسی بابت راهنماییها ی خوبت😍😍

ب روانشناسی علاقه دارم،حسابداری چون ریاضیم ضعیفه وعلاقه ندارم.

ولی خب کاشت ناخن هم بشدت دوس دارم...امیدوارم مانعم نشن و بتونم برم یادبگیرم ودرس بخوتم و کارکنم

قربونه تو برم منننن مرسی بابت راهنماییها ی خوبت😍😍 ب روانشناسی علاقه دارم،حسابداری چون ریاضیم ضعی ...

😍😍 روان شناسی ام عالیه به روحیات خانوما میخوره اگه خوب درس بخونی شانس این که یه شغل مرتبط به رشته ات داشته باشی خیلی بالا میره

😍😍 روان شناسی ام عالیه به روحیات خانوما میخوره اگه خوب درس بخونی شانس این که یه شغل مرتبط به رشته ...

ازهمون دوران دبیرستان ب عشق روانشناسی رفتم انسانی...

رویام این بود ک بخونم دکترابگیرم وتدریس کنم تودانشگاه

الان حقوق هم فک میکنم خوبه ولی بنظرم سخت میاد از روانشناسی

ازهمون دوران دبیرستان ب عشق روانشناسی رفتم انسانی... رویام این بود ک بخونم دکترابگیرم وتدریس کنم تو ...

حقوق خیلی سخت و سنگینه

اگه رو دور درس خوندن واسه دیپلم اینا افتادی به کنکورم فک کن به کلاس های درسی میتونی دانشگاه های بهتری ام روان شناسی قبول شی برو و ادامه تحصیل بده اگه میتونی از پسش بر بیای به فرهنگیان هم فکر کن البته نمیدونم شرایط سنیش چیه ولی حتما برسی کن به نظرم بعد جدایی چیزی که میتونه ذهنت و مشغول کنه تا فکرای بیخود نکنی درسه 

حقوق خیلی سخت و سنگینه اگه رو دور درس خوندن واسه دیپلم اینا افتادی به کنکورم فک کن به کلاس های درسی ...

اره پس همون روانشناس خوبه عزیزم علاقشم دارم

فرهنگیان و دیگ سنم نمیرسونه...من دارم میشم۲۴...فرهنگیان زیر۲۳قبول میکنه

علاقه آنچنانی هم ندارم عزیزدلم

واقعامرسی ازت بخاطرراهنمایی های خوب وبجات