2789
عنوان

چشم سوم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 163 پست
تا دلت بخواد کابوس میبینم  درسته

خب منم همینم من بیخیال شدم 

ببین من فعال شد برام خودم نرفتم دنبالش بعد کابوسام ترسناک بود همش هم خاکستری خب 

بعد تو های حالت سکته قلبی و مغزی داشتم 

وحشتناک بود 

بعد من بیشتر جن میدیدم ی موجوداتی ک همش دنبالتن بد بود 

البته چشم سوم جنبه مثبت هم داره

اگه بتونی سختی هاشو تحمل کنی از خیلی چیزا بگذری چون هرچیزی حتی جادو هم تاوان داره اونوقت بعدش میتونی نمیدونم با ارواح حرف بزنی ببینی خیلی کارا

ک هنوز واقعیتش نمیشه گفت اثبات شده چون همه قبولش ندارن

شد شد ، نشد ... ماهتو  🌕 نفروشی شمع 🕯️ بخری هااا 🌻✨💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم همینم من بیخیال شدم  ببین من فعال شد برام خودم نرفتم دنبالش بعد کابوسام ترسناک بود همش ...

تو های ی جور حالت سکته داری

تاول از کی چشم سومت باز شد؟چرا سرکار می زاری 🤣🤣

تو فکر کن سرکاریه 

از بچگی باز بود داداشم 😐🚶🏻‍♀️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
یعنی نمیتونی تقریبی بگی بهم ؟نزدیک یا دور کدوم؟

نه نمیتونم چون کامل باز نیس برام

کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((:                                                                                کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{:   مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[:                                                                         پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((:           در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((:
وقتی بخشیدی اون تاوان پس میدد  زمانی ک نبخشیدی اونو توکل خودت گرفتی واسع همینا اون آسیبی ببینه ...

من فقط خواستم همون مسیری که باعث شد من برم خودشو بچه هاشم همونو برن. همونقدر تباه بشن  نه بیشتر. ولی انگار فایده نداشت  البته همیشه بهش فکرنمیکنم  گاهی یادم میاد و نمیتونم ببخشم  سعی میکنم برای آرامش خودم بهش فکرنکنم 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خب منم همینم من بیخیال شدم  ببین من فعال شد برام خودم نرفتم دنبالش بعد کابوسام ترسناک بود همش ...

در کل باز نکن پیشنهاد خوبی نیست

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
تو فکر کن سرکاریه  از بچگی باز بود داداشم 😐🚶🏻‍♀️

😐😐نمیشه از بچگی گل 

کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((:                                                                                کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{:   مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[:                                                                         پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((:           در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((:
یاخداااا

چیشد

تاول از کی چشم سومت باز شد؟چرا سرکار می زاری 🤣🤣

نه ببین منم این حالتو داشتم حتما نمیشه گفت چشم سومه

ولی هر شب کابوس می بینی و ترسناکه همش در معرض سکته کردنی

😐😐نمیشه از بچگی گل 

میشه 🚶🏻‍♀️ 

ترسیدم.بعد اونایی که دارن مشخصه میتونیم ببینیم؟

نه مشخص نیست فقط لمس میشه کرد همین

نه ببین منم این حالتو داشتم حتما نمیشه گفت چشم سومه ولی هر شب کابوس می بینی و ترسناکه همش در معرض س ...

عزیزم این به خاطر همزاد ربطی به چشم سوم نداره من حتی بعضی وقت ها همزادم می بینم شب ها نمی تونم بخوابم همش کابوس می بینم

😁❤️