2789
عنوان

جن دیدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 38 پست
چه ربطی داشت؟ جن ها هرجوری خدشون رو نشون میدن خونه مادربزرگم یه خونه قدیمی و بزرگه که توش جن دیدم ...

ولی اینی ک شما گفتی خارج از تصور بود ولی خب حتما دیدی ک گفتین دیگه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ولی اینی ک شما گفتی خارج از تصور بود ولی خب حتما دیدی ک گفتین دیگه 

میتونید هرجوری فکر کنید

ولی چرا باید بیام دروغ بگم؟؟!

کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((:                                                                                کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{:   مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[:                                                                         پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((:           در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب قرآن جان بچم 10تا دعا نویس و سید قرآنی رفتم گفتن خوبه کاری نکنید بره ی سید گفت شوهرت دو سالش بوده ...

باشه خواهرم قسم نخوره چه باحال و در عین حال ترسناک 

ان شاءالله هرچی بدی هست ازتون دور بشه خواهرم مادرم منم درگیره همزادع چندین ساله

تو شهرتون باید باشه مامانت و خواهران می‌بری دورش حصار می‌کشه امکان هم داره خواهرت هنوز مجرد باشه چون ...

مادرم همزاد داره عزیزم پیش خیلی دعا خون رفتیم اما فایده نداره ی مدت خیلی اذیت میکردن منم هعی به مامانم میگفتم بریم دعا خون بریم برات دعا بگیریم ی شب ک خواب بودم تو خواب دیدم ی روح داره باهام حرف میزنه هعی به مامانم میگه من هیچ وقت ازت جدا نمیشم همیشه باهاتم هرجا بری هرکار کنی مادرمم گریه میکرد صداش وحشتناک بود خیلی هنوز ک هنوزه موهای تنم سیخ میشه فرداش توی گوشی مادرم ی فایل صوتی ک معلوم نبود از کجا اومده باز کردم صدا همون صدا بود ولی ی چیزای نامفهومی میگفت اصلا معلوم نبود چی میگه از اون روز مادرم کمی بهتر شدن اما هنوزم هستن