2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشناسم تا آخرین لحظه فکر میکردن پسره کلی سیسمونی آبی خریدن به دنیا اومد دیدن دختره

ازین اشتباها کم، ولی هست 

اما یه جشنه دیگه استرس نگیر 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

بهترین سوپرایزت میشه اینقد ازی هیجانا دوس دازم😅

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

من ماه چهارم رفتم گفت پسره یه سرس لوازم پسرونه خریدم(آبی) ماه هفتم رفتم گفت دختره بقیشو دخترونه گرفتم(صورتی) برا زایمان رفتم گفتن بچت چیه؟گفتم بچم دختره بعد پسر دنیا اومد🤔ضایع شدم😔

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
پسره نگران نباشید شما هنوز لیاقت دختر دار شدنو ندارید

برو گمشو زنیکه تو انگار حالت بده برو تیمارستان روانی مگه چی گفتم میگم جشن گرفتم نکنه اشتباه شه هی میای ور میزنی عقده داری مگه کی گفت دختر بده خدا شفات بده

برو گمشو زنیکه تو انگار حالت بده برو تیمارستان روانی مگه چی گفتم میگم جشن گرفتم نکنه اش ...

روانی تویی خوبه خودتم داری ب خودت میگی وسواس مریض 😒بجای اینکه بگی بچه سالم باشه میگی نکنه دختر باشه خاک بر سر امثال تو.دیگه رو من ریپ نزن 

چقدر وقت پیش

تا الن مامانم ب شوخی ب پسرم میگه تو بیمارستان عوض شدی حالا قیافش کُپ داداششه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،