2777
2789
با این مسواک‌های چراغ دار... خیلی بچه ها دوست دارن... یا باید ببینند بزرگترها انجام میدن و اونها هم ...

هر روز صبح با هم دست و صورتمون ر میشوریم

اما خب فقط دستش میگیره 

میشه واسه مادرم که فوت شدن صلوات بفرستید یا فاتحه بخونید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من چی پونزده ماهشه چهار تا بالا داره هر چهارتا دندونش پوسیده بچم منتظرم بزرگ تر شه ببرم دندون پز ...

نبردی تاحالا؟ 

پوسیده ریخته یا سیاه شده

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
اانگار خورده شده و لک زرد افتاده نه تا حالا نبردم به زور براش مسواک میزنم از گریه هلاک میشه 

اون برنامه کودک شبکه پویا خرگوش و خرسی و بذار براش

پسر منم نمیذاشت با همین شعر خودش یاد گرف مسواک بزنه وقتی کوچولو بود

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
اون برنامه کودک شبکه پویا خرگوش و خرسی و بذار براش پسر منم نمیذاشت با همین شعر خودش یاد گرف مسواک ب ...

خخیلی بچه سختیه حتی نمیذاره ناخن هاشو بگیرم میگه کسی به من دست نزنه

جواب ابلهان خاموشی است
خخیلی بچه سختیه حتی نمیذاره ناخن هاشو بگیرم میگه کسی به من دست نزنه

یجوری راضیش کن

برا خودت میگم بزرگتر شه سخت تر میشه ولی هر طور شده توو همین سنی ک هست باید یاد بدی ک بذاره موهاشو شونه کنی ناخوناشو بگیری 

یجوری راضیش کن برا خودت میگم بزرگتر شه سخت تر میشه ولی هر طور شده توو همین سنی ک هست باید یاد بدی ک ...

اانقد جیغ میزنه موقع مسواک به هیچ صراطی مستقیم نیست نفسش بند میاد ولی به زور میزنم دلم میسوزه براش

جواب ابلهان خاموشی است
اانقد جیغ میزنه موقع مسواک به هیچ صراطی مستقیم نیست نفسش بند میاد ولی به زور میزنم دلم میسوزه براش

شاید دندونهاش درد میکنه طفلکی بد نیست یه دکتر ببری عزیزم

دختر منم همینجوری بود دندان های شیریش خیلی زود خراب میشد شنیده بودم فلوراید تراپی خوبه براش بردم پیش دکتر هلن جوانمرد برای فلوراید تراپی الان خداروشکر مرتب مسواک میزنه و شیرینی جاتم کم میخوره بهتر شده

دختر من یه دندون شیری خراب داشت که باید کشیده می‌شد، ولی از دکتر می‌ترسید. دکتر هلن جوانمرد با صبوری ...

به نظر منم دکتر هلن جوانمرد با مهربانی و حرفه‌ای‌ گری، بهترین انتخاب برای دندانپزشکی کودکان در تهرانه