همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
خوش بحالت دخترو پسر من پیتزا دوس ندارن🤦♀️نخوردم قیمه پختم
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡