2777
2789
عنوان

فامیل حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 33 پست
اره بابا ما به کاراشون عادت داریم این که چیزی نیست کارها کردن ولی محبتایی که مامانم و من کردیم رو حر ...

محبت نکن خیلیا جنبه ندارن محل بذاری فرار میکنن باید خودتو بگیری و بی محلی کنی تا بالا بری تحویلت بگیرن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم بابام تک پسره منم تنها نوه پسری نه تنها که این روز دخترا نذاشتن بلکه تولدا هم هیچی

پس برات مهم نباشه. تازه شوهر من بیش از همه به خواهر بزرگش میرسه . همونم بیشترین بدی رو در حقمون کرده. اما خدا رو شکر خودش دختر داره. 

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
پس برات مهم نباشه. تازه شوهر من بیش از همه به خواهر بزرگش میرسه . همونم بیشترین بدی رو در حقمون کرده ...

همین دیگه محبت میکنی هارمیشن خدا پسرتو حفظ کنه

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸