2777
2789
عنوان

بیایین دخترا.

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 68 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گلم سال ۹۸ هم گفتی حامله ای و بچه اولته!🤔

راس ميگ 

٩٧ام رفتيم براي تعين جنسيت ني ني اولتون جريان چيع؟

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

خانما نی نی یار که چند بار تذکر داده اینجا شماره کارت نگیرین.

امان از دلرحمیه ما خانما

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ای خدا اسی خدایی راست میگی یا دست انداختی..بخدا این روزا بخاطر آبادان حال هیچکس خوب نیس...

نه خانم.دست انداختن چیه.مگه مریضم.سقط شد.بعد اون درس خوندم استخدامی قبول بشم.و قبولم شدم.ولی مصاحبه رد شدم.یه مدت افسرده شدم .و بعدش باردار شدم.

خانما نی نی یار که چند بار تذکر داده اینجا شماره کارت نگیرین. امان از دلرحمیه ما خانما

شخصي بفرسته شماره كارتشو ن اينجا تو تاپيكش

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

تو یکی از تاپیکاش گفته فردا زایمان دارم الان میگه اون بچه سقط شده.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

همون دیگه عزیزم.

به فضای مجازی اعتماد نکنین.

تو یکی از تامیکاش گفته فردا زایمان دارم الان میگه اون بچه سقط شده.

شايد موقع زايمان از بين رفته