2777
2789
اره 😍😍😍

واااای کلی قبلا صحبت میکردیم اگه یادت باشه

خداروشکر😍😍

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یادته بهت گفتم آنقدر از این اون نپرس چرا باردار نمیشی بیمارهای عجیب غریب میگن تو هم جذب می‌کنی&n ...

خداروشکر عزیزم...خیلی دعا کن واسه نی نی تو شکمت ..هر روز یاسین بخون فوت کن شکمت مطمعنم سالم سالم

خداروشکر عزیزم...خیلی دعا کن واسه نی نی تو شکمت ..هر روز یاسین بخون فوت کن شکمت مطمعنم سالم سالم

هرروز میخونم توکل ب خدا خودش تو اوج ناامیدی بهم دادع خودش مراقبش باشه تنها امید واسه زندگی کردنم تو این دنیا همین جنین تو شکمم هست 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
هرروز میخونم توکل ب خدا خودش تو اوج ناامیدی بهم دادع خودش مراقبش باشه تنها امید واسه زندگی کرپنن تو ...

خیلی حس خوبیه ...دست بزار رو شکمت خدا خودش داده خودش نگه میدارم توکل بخودش و اسم اعظمش

سلام عزیزم خوبی میشه خصوصی بم پیام بدی

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
خیلی حس خوبیه ...دست بزار رو شکمت خدا خودش داده خودش نگه میدارم توکل بخودش و اسم اعظمش

آره ولی این بارداری یکم استرس داره ک چی میشه سالمع فکرهای میاد تو ذهنم فکر کنم برم ان تی هفته دیگه بگه سالم سالم هست آروم بشم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
اره عزیز دلم یادمه ... جنسیت نی نی چیه

دخملیه😍😍😍

براش لباس دوختم عکسشو برات میذارم دادم دکمه بزنن براش

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰