2777
2789
عنوان

سیبیلللل

265 بازدید | 16 پست

آغا بیاید اعتمادبنفس بدید در مورد سیبیل هام🤣

راستشو بخواین مادرم یکمی حساسه البت پوستمم سفیده و موهای صورتمم خداروشکر معلوم نیستن یعنی سیاه نیستن.

منم زیاد خوشم نمیاد بزنم ولی از یه جاییم میگم مسخره ام میکنن و خداییش هیچ پسری از من خوشش نمیاد و میترشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥺🙂

از این ورم بزنم در میاد دیگع هرازچندگاهی یه چند تا بذمیدارم ولی کامل نه چون یکی دوبار برداشتم و یکمی سیاه دراومدن و اینم‌بگم که فقط از موهای صورتم پشت لبم معلومه که اونم باید از جلو بیای ببینی و از دور زیاد معلوم نیست اینم بگم که اهل آرایش و .... نیستم پوششم هم مناسب و خوبه بعضی اوقاتم چادر (خودم علاقه دارم و از طرف خانواده ام تحت فشار نیستم) یعنی میگم دانشگاه مسخره ام نکنن؟؟؟؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
لطفا بگید
0
0%
راهنمایی پلیز
1
100%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن بره عزیز من دنیا خیلی بزرگه انقدر بزرگ باید فکرکنی انقد وسعت دیدت باید عمیق باشه که جا واسه نگرانی و ترس واسه سیبیل نباشه اصلا همین الان بزن تو دورانی که همه با خوشگلی دارن کارشونو راه میندازن از هیچکس عقب نمون معیار الان شده قیافه 

بابا دیگه الان دخترا از راهنمایی اصلاح می کنن حالا ابرو نه ولی صورت یه جور نظافته 

اره ولی مامانم مخالفت میکنه میگه نه دختر نمیگرنت و فلان در حالی که اینجوری باشی نمیگریمت🤣🤣.خودشم دلم نمیخواد بردارم هم زبر میشه همم سیاه دکلره هم اجازه ندارم بکنم و خودشم اونم ندوس بد میکنه صورتو  

بزن بره عزیز من دنیا خیلی بزرگه انقدر بزرگ باید فکرکنی انقد وسعت دیدت باید عمیق باشه که جا واسه نگرا ...

واقعا خسته شدم موندم چی کار کنم خودمم زیاد خوشم نمیاد بزنم راستشو بگم موندم خلاصه که 

ببین منم وارد ۱۶ سالگی که شدم اولین بار خط چشم زدم کرم پودر میزدم رژ میزدم کسی هم چیزی نمیگفت ولی حس قدرت میکردم فک میکردم عه بزرگ شدم مثل سیگار کشیدن پسرا مخصوصا اون دوران خیلی میپیچوندم تنهایی برم بیرون میخواستم ثابت کنم مستقلم و اینا.... درحالیکه الان سه چهار سال بعدش اصلا اصلا اون شوق بیرون رفتن در من نیست ینی یه ادم عادی شدم که اصلا نیازی نمیبینم سه ساعت جلو آینه باشم اعتماد ب نفس و پختگی میاد سراغ ادم .امید به زندگی دارم ولی این سری با منطق .نه مثل قبل با جوگیری و منم منم . حالاشاید درک نکنی ولی بعدا متوجه میشی .راستی تو این سن خیلی مواظب باش خیلی خیلی خیلی ....

با قیچی کوچولو بزن روشو بعدم کمی پنکک بزن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ببین منم وارد ۱۶ سالگی که شدم اولین بار خط چشم زدم کرم پودر میزدم رژ میزدم کسی هم چیزی نمیگفت ولی حس ...

اره عزیزم خیلی خوب گفتی واقعا منم‌مثلا بچگیام نبود دغدغه ولی الان شده میدونی میترسم هیچ پسری نیاد خواستگاریم و فلان و ..... خودشم دیگه از عشق کشیدم کنار خداییش ممنونم که گفتی تیکه آخرو👌🏻😘😘😘