2777
2789
عنوان

شوهرای شمام مغرور و متکبرن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 53 پست
شما بعد طلاق پشتوانه دارید ؟

بله پدرم ولی متاسفانه مادرو پدرم ۴ماهه جداشدن....ب یکباره همه زندگیامون بهم ریخت اما نمیتونم باشوهرم کناربیام واقعا غرور نااامیدم کرد اززندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من دست بزن نداره اما اینقدر مغرور و تودار هست که زورش میگیره دوکلمه حرف بزنه با هیچ کس هم ارتبا ...

شوهر من تو خونه اونطوریه باید از جیبم پول بدم آقا حرف بزنم خون فامیلاش خونه مادرش پیش دوستاش قهقهه میزنه

کاش بتونم بازم تحمل کنم و صبر پیشه کنم بخاطر بچه هام دیگه نمیکشم 

عزیزم آیه ۲۵ سوره انعام رو بخون خیلی خوبه شوهرت رو آرومتر میکنه، شوهرت که خوابه بالای سرش۳ مرتبه این آیه رو بخون بهتر میشه حتی معنی این آیه رو هم بخونی میفهمی برای چیه

دختر خالم برای شوهرش مرتب میخونه میگه خیلی بهتر شده شوهرش خیلی زورگو و مغرور بود 

من شوهرم دست بزن نداره خیلی ساکت و آرومه دقیقا مثل دیوار انگار شوهر ندارم بیشتر دق میخورم خانوادش هم که دخالت میکنن بدتر میشم

شوهر من تو خونه اونطوریه باید از جیبم پول بدم آقا حرف بزنم خون فامیلاش خونه مادرش پیش دوستاش قهقهه م ...

دقیقا عین شوهرمن برا مردم بلبله تو خونه برعکس

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

بنظرتون چکارکنم دلمم آروم بگیره 

چقدر بده خونواده داشته باشی ولی انگار یتیمی اصلا براشون مهم نیست من چیکارکنم وضعیتم چطوره سال  ب سال سراغمم نمیگیرن 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

سلام ،شنیدم هر روز سوره ،،یس،، به نیت محبت بخونید خ خوبه و ذکر،،،یا ودود،،،وایه 6سوره حشر رو پنج بار بخونید تو صورتش فوت کنید ،،سوره مزمل هم شنیدم خوبه ،،

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
دقیقا مغرورن

شوهر من خردادیه .مغرور و لجباز و بی منطق و دست بزن وخسیس.. هیز و رفیق باز و خوش گذرون و سنگدل و پسر پرست و مرد سالار وبد دهن ،خاله زنک ،دروغگو وهوسباز و سرد  و. پر رو ....

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک