2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم پریود شدی؟یا نزدیکه

نه فک کنم سرما خوردم بدنم ازصبح درد میکنه یکم اسهال بودم اینم عوض دکتر بردنشه اصلا نزاشت بگم چمه کلا بهم ریختم اعصابم اونقد خرابه که دوتام ژلوفن وسرماخوردگی خوردم بازم نمیتونم بخوابم 

نه فک کنم سرما خوردم بدنم ازصبح درد میکنه یکم اسهال بودم اینم عوض دکتر بردنشه اصلا نزاشت بگم چمه کلا ...

درکت میکنم ولی به درک چرا ناراحت میکنی خودتو آخه؟؟؟ولش کن بابا ،خودت خودتو آروم کن باباتم یچی گفت دیگه به دل نگیر بابای خودته

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
یادمه یه بار ما داشتیم توفامیل حرف میزدیم که فلانی دو وعده غذا درست میکنه چه پشتکاری دااره 🤣

واقعا!!من تازه بعصی روزا ۴ تارم میزارم میبینی براخودمون یه غذا درست میکنم برا بچم چون نمیخوره یه غذای دیگه ولی کیه که بدونه😔

داداش دوستم رو دوست داشتم بهش گفتم و با فلسفه برخورد کرد و حرفامو باور نکرد بعد برای اینکه از یکی دی ...

عزیزم زیاد خودتو درگیر عشق های این دوره نکن یه روز به همینا میخندی 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
درکت میکنم ولی به درک چرا ناراحت میکنی خودتو آخه؟؟؟ولش کن بابا ،خودت خودتو آروم کن باباتم یچی گفت دی ...

به خدا نمیتونم اروم شم یه جوری عصبیم که میگم کاش توکوه بودم تاخودصبح داد میزدم شاید خالی بشم اخه یه وعده چیه که اینجوری منو خوارکرد حالا نیمرو نمیخواس چی میشد یه ساندویچی چیزی بگیره بخوره چرا یه بارم شده به من فک نمیکنه 😭😭بابامم بد گف کلا موندم خجالت بکشم عصبی شم یا چیکارکنم توحیاط بودچندتافحشم دادمن شنیدم خیلی ناراحتم😭😭😭

پس شوهرتون لوس کردین

چی بگم 😔به همینشم راضی نیس 😑😑😑بشکنه این دستم که نمک نداره نکردم مثل خواهرش یخچالو با تخم مرغ وگوجه پرکنم هرروزاملت بدم بخوره که الان بفمه چی به چیه

چی بگم 😔به همینشم راضی نیس 😑😑😑بشکنه این دستم که نمک نداره نکردم مثل خواهرش یخچالو با تخم مرغ وگو ...

راستتتتتی من تو ساندویچ ساز با نون تست و گوشت و قارچ و فلفل دلمه درست کردم گذاشتم فریزر اینجوری امتحان کردی

یک عدد چپی 

عزیزم اول از همه امیدوارم همیشه حالت خوب باشه دوم اینکه تاپیکت قفل بود شما اون کیست دندونت تو بارداری رو چیکار کردی؟ رفتی کشیدی تو بارداری؟ یا موند

لطفا واسه تو دلیم یه صلوات بفرستید قشنگا❤
عزیزم اول از همه امیدوارم همیشه حالت خوب باشه دوم اینکه تاپیکت قفل بود شما اون کیست دندونت تو باردار ...

سلام عزیزم خیلی ممنون بله برا من دردش زیاد بود رفتم کشیدم دیگه