o__o_ مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3212 عنوان ديدين چي شد؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست پيج كافه مري ميگم قبلا خيلي كم دنبال كننده داشت ديشب نگاه كردم 30kفالور دارهحیف کاش بودن 😞🕊خیلی براشون ناراحتم خدا بیامرزدشون به خانواده هاشون صبر بدهجنازه مریم تونستن پیدا کنن? 💔برا شادی روح این دوتا عاشق صلوات بفرستین 🌹🕊 خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞 1401/03/10 | 01:13 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206844 چه ربطی داره ناراحتیم برا اتفاقی که براشون افتاد هنو خیلی جونن من اصن مگ ب شما گفتم؟ وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3212 بده لطفا @cafe_mery😔 خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3212 من اصن مگ ب شما گفتم؟ 😕 وا تو تاپیکم نظر دادی خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206844 😕 وا تو تاپیکم نظر دادی خانم محترم تاپیک جامعس من کلا منظورم ب مردم بود بیخیال باو وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
qoueein_m عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 409 خانم محترم تاپیک جامعس من کلا منظورم ب مردم بود بیخیال باو ولشکن 😂🤦🏼♀️ 「 تهی پای رفتن بِه از کفشِ تنگˇˇ🌻🌿 」
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3212 نمیدونم چرا هرکی میمیره پیجش میره بالا صاحب پیج که دیگه فعال نیس خوب قبلا خیلی کم میشناختنشون الان خو با کلیپ هایی که تو اینستا گذاشتن براشون و اتفاقی که افتاده کل ایران فهمیدن 🚶 خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3212 خانم محترم تاپیک جامعس من کلا منظورم ب مردم بود بیخیال باو بیخی حوصله ندارم خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞
کاربر_قدیمی_۸ عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 466 خوب قبلا خیلی کم میشناختنشون الان خو با کلیپ هایی که تو اینستا گذاشتن براشون و اتفاقی که افتاد ... کلا اینطوریه علی انصاریان زهره فکور صبور و ازادع نامداری پیجشون ب شدت بعد مرگ افزایش فالور داشت
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206844 ولشکن 😂🤦🏼♀️ چشم وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3212 ولشکن 😂🤦🏼♀️ 😕 خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞