2777
2789
خیلی خستم دیگه طاقتشو ندارم واقعا

تقریبا هممون مشکل داریم عزیزم ..میدونم سخته خود من امشب بخاطر مشکلم خیلی حالم بد بود ولی چاره چیه باید ب خدا توکل کنیم امیدوارم تمام این روزای پر از غم از بین می‌ره و خوشی جایگزینش میشه 

صبر تلخ است ولیکن بر شیرین دارد.

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بچگی دوستام دلمو میشکوندن الان عشقم کسی که شده کل زندگیم

بهت حق میدم که ناراحت باشی عزیزم ..ولی سعی کن اونقد از حرفای بقیه ناراحت نشی که حالت اونقد بد بشه ..چون مشکلتو نمی‌دونم خیلی نمیتونم چیزی بگم..امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده

بهت حق میدم که ناراحت باشی عزیزم ..ولی سعی کن اونقد از حرفای بقیه ناراحت نشی که حالت اونقد بد بشه .. ...

هرچی میکشم از سادگیمه

اگه اینجوری نبودم کسی به خودش اجازه نمیداد من رو به این وضع دربیاره

هرچقدرم میگذره بازم عوص نمیشم تغییر نمیکنم

هنوز همون دختر کوچولو خجالتی ممظلوم و ساده ام 🥺

هرچی میکشم از سادگیمه اگه اینجوری نبودم کسی به خودش اجازه نمیداد من رو به این وضع دربیاره هرچقدرم ...

برای خودت ارزش قائل باش عزیزم کسی که بهت احترام نمیزاره رو به حریمت راه نده حتی اگه خیلی دوسش داشته باشی 

مطمین باش کسی که خوب باشه بدون اینکه دنبال کسی برگرده آدمای خوب پیداش میکنن

نمیشه اصلا شخصیتم اینجوری تشکیل شده درمقابل کسایی ک دوسشون دارم بی دفاعم ۲۱ سالمه

یه سال ازت بزرگترم ..نمی‌دونم بنظرم چیزی نشد نداره 

ولی خب سعی کن خودتو به بقیه اونقد وابسته نکنی ..