2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام شاید بتونی کمک کنی 🙂✌🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 37 پست
از داروخانه گیلیسیرین بخر گرونم نیست بیارش با ۵ قاشق ابلیمو  وگلاب قاطی کن بزن صورتت معجزه میکن ...

عزیزم حتی معده بعضیا نمیتونه آبلیمو رو تحمل کنه اونوقت شما میگی بزن به پوستت؟

عزیزم کلاب بریز توی اسپری و به صورتت اسپری کن 

دوستمون هم بالا گفتن. روغن گلیسیرین بخر (زیاد نیست. نهایت ۱۵_۲۰ تومنه ). یکم توش گلاب بریز ، شب بمال صورتت 

روغن نارگیل هم خوبه .صورتت رو با شامپو بچه بشور. 

خیار بخر ، سرش رو یک لایه ببر. بزار فریزر. بعد که یخ زد برش دار بکش روی صورتت.  مجدد یک لایه نازک ببر و بزار فریزر برای استفاده ی دوباره. 

یک قاشق چایخوری نشاسته رو پودر کن با سفیده ی تخم مرغ ، بیست دقیقه بزار روی صورتت.  خیلی خوبه 

قرص ویتامین ای بخر. سوراخش کن 

بزن صورتت 

همه ی اینا خوبه

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن زیتون بمال بعدم تغذیتو درست کن اب زیاد بخور که برای پوست خیلی مفیده شفافش میکنه

اب زیاد میخورم چشم مرسی ک راهنمایی کردی گل🌹❤

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

گلاب، آلوئه ورا، روغن (نارگیل/زیتون/آرگان/آفتابگردان/بادام) هر کدوم که در دسترسه،  قاطی میکنی ه ...

وایی مرسی ک راهنمایی کردی عزیزم❤🌹

از داروخانه گیلیسیرین بخر گرونم نیست بیارش با ۵ قاشق ابلیمو  وگلاب قاطی کن بزن صورتت معجزه میکن ...

گلسیرین چسب ناکه بزنم بعد بشورم یا تا صب بمونه؟!

عزیزم کلاب بریز توی اسپری و به صورتت اسپری کن  دوستمون هم بالا گفتن. روغن گلیسیرین بخر (زیاد ن ...

مرسی مرسی مرسی باروم نمیشه خانومای نینی سایت انقدر مهربونن ❤🌹

پوستت رو چرب میکنه خیلی خوبه

اخه معده دردشو چیکار کنم اما مرسی گلم ک راهنمایی کردب❤🌹

وایی مرسی ک راهنمایی کردی عزیزم❤🌹

قربونت🤗💖

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

برا چی خوبه 

منم پوستم داغونم‌

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
2790
2778
2791
2779
2792