2777
2789
نمیتونم چون عضویت باید امروز و دیروز باشه بتونم عوض کنم  اسمتونم که تکه چرا عوض کنین؟

نی نی یار میشه کاری کرد که نی نی سایت اصلا برام نیاد بالا یعنی از طریق گوگل هم برام بالا نیاد 

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی نی یارعزیزمیشه باکاربرآنی بلاتماس بگیرین من نگرانشم خبرشابه من بدین بی زحمت

نمیشه عزیزم من به شماره ها دسترسی ندارم باید خانم تهرانی تماس بگیرن که نیستن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نمیشه عزیزم من به شماره ها دسترسی ندارم باید خانم تهرانی تماس بگیرن که نیستن

البته یه تاپیک بود سیاسی شرکت کردم دیدم یه نفر به یکی گفت الهی داغ خانوادت رو ببینی در صورتی که اون شخص حرف بدی نزده بود منم تذکر دادم به طرز صحبتش فکر کنم چون تو اون تاپیک بودم لغوم کردید اما آخه چیز بدی هم نگفتم 🥺🥺😭 کاربریم خیلی دوست داشتم قرار بود کنکور قبول شدم خیلیا رو راهنمایی کنم 

والا یکی پست میذاره بهمون توهین میکنه گزارش میزنیم شما تعلیق نمیکنید دیگه مام لمس شدیم به هیچکی کاری ...

عزیزم گاهی می بینم یکی توهین کرده اولین بارش هست تا حالا پست بد ازش ندیدم همیشه می بینم کمک میکنه ولی حالا یه لحظه عصبانی شده چیزی گفته بهش فرصت میدم نمی بندم بازم توهین داریم تا توهین یه موقع می بینین کاربر 89 رو با اولین توهین بستم شما گزارش بزنین ما بهشون تذکر میدیم تکرار کنن می بندیم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar