2777
2789
یعنی نمیدونی اینجا چه سایتیه؟ پس چطور اومدی؟ 🤣

باهمه شوخی با نینی یارم شوخی😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه کاربر از 99 عضو هست تاپیک بدی تا به حال نزده توهینی تا حالا نکرده نمیشه با اولین اشتباه بترکونمش

خداوکیلی این نی نی یار بوسیدن نداره ؟؟؟؟؟

مااااااچ

درسته که توییو یه کیبورد موبایل!!  ولی دلیل نمیشه هرچیز بی اساسیو تایپ کنی که عزیز من !
تواین همه مشکلات وبدبختی بده مردم یکم بخندن

با این چیزا؟ اینا پای مردای مریض کاربرای مریض رو به سایت باز میکنه اول امنیت کاربرا بعد امنیت سایت به خطر میافته

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اخه کاربر از 99 عضو هست تاپیک بدی تا به حال نزده توهینی تا حالا نکرده نمیشه با اولین اشتباه بترکونمش

من ۴ ساله خواننده ی خاموشم ، کاش منم زودتر عضو میشدم 

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
چرا به جای گزارش زدن میخندین؟ پس فردا که مزاحم تو سایت پر شد نگین نی نی یار کجایی چرا کاری نمیکنی &n ...

چی بود میخوام بدونم🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ