2777
2789
عنوان

چی بپوشم ؟؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت یعنی بتونی پاتو حداقل باز کنی فاقت پاره نشه🤣😂

کلی ست ورزشی قشنگ هست😆😍

به نظرم شلوارت جذب باشه با تاپ 

حتما نباید شلوار باشه 

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
توی نت بزن چی میپوشن

اکثرا تاپ و لگ پوشیدن تو گوگل زدم ولی خوب من پاهام خیلی لاغره لگ قشنگ نیست 😟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خوبه ...  ابرو بادی هام خیلی راحتن 😛

اره اونجوری هم دارم که پشت کمرش کشه و راحته ، از بالا گشاده ، اون خوبه ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
شلوار جین راحتههه؟؟🤐 یه ساپورت و یه تیشرت قشنگ

اخه شلوارم بالاش کشه ، نازکه ، از بالا گشاده خودم خیلی توش راحتم . 

پاهام لاغره لگ نمیپوشم 

راحت یعنی بتونی پاتو حداقل باز کنی فاقت پاره نشه🤣😂 کلی ست ورزشی قشنگ هست😆😍 به نظرم شلوارت جذب ...

به نظرت جلسه اول میگه پامو اونقدر باز کنم ؟؟؟ من خشک خشکم 😂 خودم جر میخورم همون لحظه غیر از شلوار 

شلوارک و نیمتنه

نمیخواستم چیزی بپوشم که اونجا عوض کنم ، دوست داشتم از خونه همونجوری برم 😕 

ولی یه شلوارک میگیرم به قول شما قشنگتره 

حالا امروز واسه جلسه اول بگین چی بپوشم 😄

به نظرت جلسه اول میگه پامو اونقدر باز کنم ؟؟؟ من خشک خشکم 😂 خودم جر میخورم همون لحظه غیر از شلوار&n ...

نهههه نمیگه ۱۸۰ درجه بزن که 🤣😂

کلا برای یه پیاده روی هم شلوار جین نمی پوشن خببب😂

کلا راحت نیست 

تو گوگلم بزنی حتماااا متوجه میشی که چی باید بپوشی😁🥰

میخوای چندتا نمونه بفرستم ببین😁

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
نمیخواستم چیزی بپوشم که اونجا عوض کنم ، دوست داشتم از خونه همونجوری برم 😕  ولی یه شلوارک میگی ...

زیر لباست بپوش

اونجا دربیار

موقع برگشت هم عوض کن

یه پیشنهاد هم بدم

حتما اومدی خونه حمام بکن

زیر لباست بپوش اونجا دربیار موقع برگشت هم عوض کن یه پیشنهاد هم بدم حتما اومدی خونه حمام بکن

چشم 🙏🏻

نهههه نمیگه ۱۸۰ درجه بزن که 🤣😂 کلا برای یه پیاده روی هم شلوار جین نمی پوشن خببب😂 کلا راحت نیست& ...

اره میدونم 😁اما چون شلواری که دارم خیلی راحته گفتم بپوشم ، جنسش کاغذی و خنکه و از بالا گشاده و کمرش کشه ، اما حالا که میگین بده نمیپوشم 

فعلا امروز یه شلوار پارچه ای راحت از بالا گشاد کمر کش میپوشم و جلسه بعد لگ یا شلوار ورزشی میگیرم 

اره میدونم 😁اما چون شلواری که دارم خیلی راحته گفتم بپوشم ، جنسش کاغذی و خنکه و از بالا گشاده و کمرش ...

خوبه چون معمولا شلوار جذب میپوشن😉🌸