2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 39 پست
حالافکرکن اونم توذهنش بگه زنم بخاطراین نیومده که اونم مردپیشش بوده.وای به زندگی که ازالان توش شک بیا ...

اخه میگم صبح که دیر پاشد 

همیشه ۹ ۱۰ پا میشه بعد من ۱۰ پی ام دادم ۱۲ سین کرد اولش خوب بود میخندید یهو گفتم دیر پاشدی چرا گفت اعصاب نداشتم سمت گوشی نیومدم دیشبم تا ۱ شب حرف زدیم ولی خوب یه پی ام بود دیگه دخترم باشه میتونه پی ام جواب بده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از وقتی با من بوده نه ولی قبلا از من خوب شیطنت داشته 

خب خودتم میگی نه 

حساس نشو درکت می‌کنم  حس این جور چیزا دخترا رو اذیت میکنه ولی یه کوچولو هم حواست به کاراش وگوشیش باشه 

___
نه چیزی ندیدم ولی کلا شیطنتش خیلی زیاد یوده قبلا یفنی قبا از من 

گذشته اش به خودش مربوطه. تا وقتی با شماست و رفتار بدی ازش ندیدی بهش تهمت نزن و شک نکن. 

اگه به این کارت ادامه بدی اونم با خودش میگه من که کاری نمیکنم این بهم تهمت میزنه پس بذار همون کارو بکنم. 

خودت مجوز رو با دست خودت میدی بهش. 

الان درکش کن. 

مردا یه وقتایی رو لازم دارن تا با خودشون خلوت کنن. 

جدی؟

اول مطمعن شو الان مطمئنی؟😐

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 
اخه مگه میشه ادم زود بیدار بشه ولی سمت گوشی نیاد؟ بعد مغازه هم نرفتع ولی میگه جواز داستانه بعد میره ...

همه یجور نیستن من آدمی ام ک بیدار میشم اول گوشیمو چک میکنم ولی نامزدم اصن اینطوری نیست ک یکسره سرش تو گوشی باشه اصن وابسته نیست فقط هر وقت کار داره گوشی دستشه دلیل ب خیانت نیست