2777
2789
عنوان

فیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست
شماهم رشتت ریاضیه؟باکی پیش رفتی؟من نوکنده میدیدم اصن متوجه نمیشم بشی جاها شو

نه من تجربی بودم . دقیقا منم با نوکنده شروع کردم هیچی از حرکت نفهمیدم . یحیوی خیلی خوب  بود کاملا باهاشون می فهمیدم.  

خیلی برای فیزیک به نسبت بقیه درسا وقت نزاشتم ولی کنکور پارسال ۴۸ درصد زدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نسبتا اونام عقبم اما سعیمو دارم برسونم تازه دوماه شروع کردم

اگه الان تا کنکور مبحث جدید شروع کنید ، نه تنها به جایی نمیرسید ، حتی اون قبلی هارم که خوندیم به هدر دادین 

پس مبحث جدید رو ولش کنید 

قبلی هارو مرور کنید و تستهای کنکورهاشو بزنید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اگه الان تا کنکور مبحث جدید شروع کنید ، نه تنها به جایی نمیرسید ، حتی اون قبلی هارم که خوندیم به هدر ...

اخه خیلی کمه عزیزم دیگه مجبورم 

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
نه من تجربی بودم . دقیقا منم با نوکنده شروع کردم هیچی از حرکت نفهمیدم . یحیوی خیلی خوب  بود کام ...

من میترسم اصلا ی هم مرتبط باشه بخونم مثلا نفهمم سر اون میترسم مبحثی برم که دیگه مجبورم 

من میترسم اصلا ی هم مرتبط باشه بخونم مثلا نفهمم سر اون میترسم مبحثی برم که دیگه مجبورم 

خوب فصل هایی نخون که دشواره یا ترکیبی نکته زیاد داره 

مثلا نوسان و فیزیک اتمی خیلی خوبه به نظرم بخونش .

فشار خوبه . خازن هارو بخون 

اخه خیلی کمه عزیزم دیگه مجبورم 

اگه اونقدری نیست که بشه اصلا برای تست زدن روشون حساب کرد ، الان دیگه وقتی نمونده بخواید موازی درسهارو بخونید 

یکی دو درس رو انتخاب کنید اونایی که میدونید توشون قوی ترید و‌میتونید سریع تر پیش برید 

فیزیک رو وقتی میگید اصلا متوجه نمیشید ، چرا میخواید بخونید ، امتحان مدرسه که نیست سوالات مفهومیه یا ترکبیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اگه اونقدری نیست که بشه اصلا برای تست زدن روشون حساب کرد ، الان دیگه وقتی نمونده بخواید موازی درسهار ...

نمیدونم فعلا تلاشمو میکنم چون مجبورم امسال قبول بشم🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز