2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 23 پست
بی بی چک زدی ؟ چون یکی تو یه تاپیکی میگفت اگه بتا بالا باشه دوقولوعه

نه بی بی چک نزدم نفخ معده و بدن دردم دارم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
اسپرم. ک متاسفانه ضعیفه 

موز بخوره عسل ارده و خرما 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسپرم. ک متاسفانه ضعیفه 

عرق کاسنی یه لیوان

نه بی بی چک نزدم نفخ معده و بدن دردم دارم

خب اینا علائم پریودیم هست یه بیبی چک بزن وقتی علائم داری نشون میده دیگه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
گرمی مرتب بهش مییدم این ازمایش دوماه پیشه

انشالله که باردار بشی این ماه خواهر قبل ساعت دوازده بخوابین چیزای کارخونه ای هم نخورین شکرم اصلا نخوره جواب میگیرین

خب اینا علائم پریودیم هست یه بیبی چک بزن وقتی علائم داری نشون میده دیگه

علائم پریودی من اینشکلی نیست اصلا این سری خیلی فرق میکنه

انشالله که باردار بشی این ماه خواهر قبل ساعت دوازده بخوابین چیزای کارخونه ای هم نخورین شکرم اصلا نخو ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ژنتیکی عمه اقاجونم داره با خالم ولی خالم خدایی نکرده سقط کرد یکیشو دارو نه نخوردم

دوقلو زایی فقط از طریق خانواده مادر منتقل میشه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰