2777
2789
عنوان

چه دوره زمونه ای شده

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وایی😑😑😑😑😑😑حالا انگاری چ میشده مگه 😑😑😑😑😑😑واقعااااا بعضیا خسیسن 

این ک خوبه 

یسری تو خیابون بودیم بد مادرشوهرم نون خریده بوده ی بچه کوچولیم گف مامان نون میخام مادرشوهرم ی تیکه کند داد ب بچه

بعد ی بچه دیگم ک اومد گفتنم ب اینم بده گف بیا بریم نونا تموم میشه ب خونه نمیرسه😐😐گفتم خو بچس چی میشه بش بدی اونم تند تند رف😐من واقن هنگ کردم

اخه اولش ناراحتم کرد میگفت معلومه ک راضی نیستم مگه شما بچه این منم گفتم ارزش نداره پس بدیم بهتره

الان همه مشکل دارن از زندگی کسی خبر نداره..کلا من زن حامله می بینم کلا   میشم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
مردم عصبی شدن حوصله ندارن تو این شرایط

باشه عزیزم بازم ارزش نداره ادم ب خودش اجازه همچین کاریو بده واقعا اگه اونجا بودی قلبت تیکه تیکه میشد ی حرفای زشتی زد ک تا عمر دارم فراموش نمیکنم

جاریم تعریف میکنه زمان بارداری از یه. جایی باشوهرش رد میشدن بوی رب میشنوه.هی بو میکشن میرسن دم در طرف میگه به شوهرم گفتم در بزن من ازش رب بگیرم.میگه شوهرم خجالت میکشید میگفت دم در باش بوشو بشنو.آخر شر خودش در زده رفته یه پیاله رب در حال پخت گرفته.تعریف میکنه طرف اینقدر خوب باهاش رفتار کرده

باشه عزیزم بازم ارزش نداره ادم ب خودش اجازه همچین کاریو بده واقعا اگه اونجا بودی قلبت تیکه تیکه میشد ...

اره میدونم عزیزم حق دارید

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
جاریم تعریف میکنه زمان بارداری از یه. جایی باشوهرش رد میشدن بوی رب میشنوه.هی بو میکشن میرسن دم در طر ...

خدا خیرشون بده واقعا بد رفتاری خیلی بده اونم بیگناه باشی و کلی حرفای زشت بشنوی