2789
مادرش ازاوناس ک همیشه حق ب جانبه دوست صمیمی هم نیستیم یاواسم اصلا اهمیتی نداره ولی حرفش اشتباس

رابطه روکمترش کن بچه روهم گیرش اوردی یجوری نامستقیم بترسونش مثلا بگوهرکی دخترموبزنه میکشمش خوردش میکنم میزارم پیش سگاتابترسه

من اول بچمومیزدچیزی نمیگفتم الان بزنن ازوسط نصفش میکنم بایدهمونجاک زدیک کشیده میزدی یادعواش میکردی ک ...

ن من همونجاهم گفتم بهش دفه دیگه نبینم دخترمو بزنی قشنگ باتشر و عصبانیت گفتم ولی دست رو بچه کسی بلند نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رابطه روکمترش کن بچه روهم گیرش اوردی یجوری نامستقیم بترسونش مثلا بگوهرکی دخترموبزنه میکشمش خوردش میک ...

عزیزم فامیلم نیست وب هیچ عنوانم دیگه نمیرم خونش دوست دورادوریم وجوابشم دادم میخاستم بفهمم من اشتباه میکنم یا اون

عزیزم فامیلم نیست وب هیچ عنوانم دیگه نمیرم خونش دوست دورادوریم وجوابشم دادم میخاستم بفهمم من اشتباه ...

اشتب ازاون هست ولی یکارش خوبه ک طرف بچشوگرفته نزاشته خوردبشه ولی توهم هرچی گفتی حقش بوده

خوبه نزارببینن ضعیفیتو

حق بجانب صحبت میکرد انگار مقصر دخترمن بوده گفتم بچن دعوا میکنن ولی حرفتون اشتباس  گفتمش بحث باشما بی فایدس اگه بچت اینجوره قرار نیست همه گوش ب فرمانش باشن ک