2777
2789
عنوان

بچمو بدم بره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا اینام هست . اما من دیگه ب ازدواج مجدد فکر نمیکنم . مادرمم کمکمه 

خدا بهترین ها رو براتون بخواد    خواهر من با په پسر ۷ ساله جدا شد  الان بچه ۱۱ سالشه    جوانی خواهرم رفت   بچه نه اینکه دعواهای بابا رو ندیده   خبر از اعتیاد پدرش نداره      به مادرش میگه تو مجرمی چرا از بابام جدا شدی  

خواهرم نمیتونه با این بچه  ازدواج کنه   نه میتونه از عهده ارزوهاش بربیاد  نه میتونه به اینده بچه امیدوار باشه    اخه پدر ومادر باهم نمیتونن یه بچه درست تربیت کنن   این زن به تنهایی بریده دیگه    دلش هم نمیاد بده پدرش ببره     مهریه رو بخشید ولی بچه رو نه 

رو این حساب نظرمو گفتم   موفق باشی عزیزم 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
خدا بهترین ها رو براتون بخواد    خواهر من با په پسر ۷ ساله جدا شد  الان بچه ۱۱ سالشه ...

اره حرفاتون واقعا درسته دختر منم خیلی باهوشه و پدرشو خیلی دوست داره منم ترس از اینو دارم در اینده بگه تو رفتی چون باباش میگه برگرد اما خیلی عذابم میده ولی بچه این چیزارو نمیفهمه 😔

خدا با من است 
اره حرفاتون واقعا درسته دختر منم خیلی باهوشه و پدرشو خیلی دوست داره منم ترس از اینو دارم در اینده بگ ...

جدا ازش زندگی کنی چی  

جدا نشو  فقط خرج بچه شو بده  تا ببینیم چی بشه بعدا   بخاطر بچه میگم 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو