2777
2789
من یه هاله میبینم...چقد از موعدت گذشته ؟؟

۲۷ اردیبهشت موعدم بوده ک ۲۵ ب مدت یک روزنیم خونریزی داشتم گفتم پری شدم تا این چند روز کمرم درد میکرد دوتا بی بی زدم هردو هاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هاله میبینی حتی بعداز چندساعت هاله محو مثبت مال من که اینجوری بود

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
۲۷ اردیبهشت موعدم بوده ک ۲۵ ب مدت یک روزنیم خونریزی داشتم گفتم پری شدم تا این چند روز کمرم درد میکرد ...

مبارکه....امروز اگه وقت داری برو یه تیتر بتا هم بده....

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
پس اون یکی دو روز ک خونریزی داشتم چی اخه لک نبود خونریزی بود

نمیدونم...برای همین میگم ازمایش بده اون جوابش مطمئن تره...بعد جواب ازمایش خواستی به کسی بگو.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
واقعا هاله داشت؟ عدد تیترت چند بود با هاله؟ ینی خطا نداره؟

من تو این هفت سال اصلا بی بی هام هاله نداشت حتی بعداز چندروز من بعداز ۱۲روز تاخیر بتام۱۲۶۷ بود سه روز بعداز تاخیرم بعداز چندساعت بی بی هام هاله مینداخت

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
پس اون یکی دو روز ک خونریزی داشتم چی اخه لک نبود خونریزی بود

یه چیزی یادم افتاد اطلاع دقیقی ندارم شاید لانه گزینی بوده ..

علائم چی داشتی؟ من فقط گاهی کمرم درد داره همین

علائم پریود داشتم و نوک سینه هام حساس شده بود همین