2777
2789
عنوان

کادوی تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 40 پست
من تازه امروز فهمیدم نصف مملکت تو نی نی سایت خردادی ان البته خودمم خردادی ام😅چرا عزیزم کم بود منم ب ...

فقط تو باهام هم نظر بودی پس معلوم شد خردادیا سخت گیرن😁همه گفتن خیلی زیادتم بوده خداتو شکر کن ولی به نظر من خیلی خسیس اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم الان خفش کرده بودم😁البته واقعا شاید دستش تنگه خب

دوروزدیگه حقوق میگیره میتونست بگه حقوق بگیرم جبران میکنم ولی بازم نه هیچی برام نمیگیره میگه اگه دلت تولدبخوادبه مادرت بگوبرات تولدبگیره

دوروزدیگه حقوق میگیره میتونست بگه حقوق بگیرم جبران میکنم ولی بازم نه هیچی برام نمیگیره میگه اگه دلت ...

ببخشیدا واقعا نمیخام دخالت کنم ولی من اگه جات بودم میگفتم پس توام بگو مادرت بیاد بغلت بخابه🤬🤬🤬

مث بچه مدرسه ایا داد بهم و رفت😐

پسرای امروزی هم زرنگ شدن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ببخشیدا واقعا نمیخام دخالت کنم ولی من اگه جات بودم میگفتم پس توام بگو مادرت بیاد بغلت بخابه🤬🤬🤬

منم ناراحت شدم ولی بروش نیوردم که ناراحت شدم ولی این 5ساله که ازدواج کردیم تاالان نه برام تولدگرفته نه کادوتولدمامانم میدیدکه شوهرم برام تولدنمیگیره ومیدونه من خیلی دوست دارم وازاینجورچیزاخوشم میادخودش برام میگرفت فقدامسال نمیدونم برام میگیره یانه 

با یه پیرهنی کفشی مانتویی حالا طلا ملاهم نخاستم.یه انگشتر نقره ای چبزی.مگه من بچم گوی موزیکال اخه؟سی ...

اتفاقا یه کادوی کیوت و عاشقانس سخت نگیر دیگه همینکه یادت بوده ارزش قائل شده خریده خیلی خوبه منو عشقم دو ساله باهمیم تو این مدت فقط یبار من بهش کادو دادم شاید برا اون کم بود ولی من تموم پس اندازمو دادم برای هدیش شاید دوستت یکم دستش خالی بود ناراحت نباش 🤗❤