2777
2789
ن بابا لیخیال

مرسی عزیزم . واقعا هیشکی ام ندا شتم باهاش درد و دل کنم

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم . واقعا هیشکی ام ندا شتم باهاش درد و دل کنم

من خودم بدنرازتوام چند وقت پیش عکس کراشمو از اینستاش اسکرین گرفتم نشون دوستم دادم و فرستادم برا داداشم بعد ک بم گفت ن عذاب وجدان گرفتم ب چی بهم میگفتی بش بگو ک عکسش نشون دادی یا مثلاً اون روز رفیقم ی چی بم گفت گفت ب کسی نگو ولی من یهویی گفتم باز ی چی می‌گفت برو بش بگو اما من اهمیت نمیدم بدم دیونه میشم باخودم میگم پسره عکسش گذاشته اینستا خو همه ببینند اونم خو حواسم نبوده گفتم

من خودم بدنرازتوام چند وقت پیش عکس کراشمو از اینستاش اسکرین گرفتم نشون دوستم دادم و فرستادم برا دادا ...

عزیزم 😢

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید)