2777
2789
عنوان

من برگشتم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 32 پست

چطورییی؟ 

چطوری تعلیق شده بودی؟ 

دوست من دعواش شده بود

یکی تو نظرش دخالت کردوشروع کردب فحش دادن دوستم هیچی نگف  وتینییار تگ کرد

ودرکمال تعجب دوستم تعلیق شد!!!.

الان هر کاز می کنه بر نمی گرده

۱ ساله شده

کاربریشم قدیمی بوده

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اومدنت با خودتع ولی رفتنت نع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تو تلگرام به شمارشون

دوستم پبام داد اما جواب ندادنن😒

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
نه سریع وصل میکنن من توتماس با ما گفتم سریع وصل میکنن، دوستت لابد درست و دقیق درخواستش رو ننوشت

درخواست رو سایر می زنی شما؟

یا بخش همکاری؟ 

یا بخش انتقادات و پیشنهادات ؟ 

چرااتفاقاچندین بارررر ارسال کرد..سیاسی هم اگ بود وصل میشد بعد ۱ سال😂

چطورییی؟  چطوری تعلیق شده بودی؟  دوست من دعواش شده بود یکی تو نظرش دخالت کردوشروع کر ...

من خودم درخداست دادم تعلیقم کنن که نیام ولی دوباره پیام دادم بهشون برم گردونن شمارشو بالاتر گذاشتم

🥰