2777
2789
بچم ۵ ماهس، خیلییییم بی قرار همشگ باید تو بغلم بگردونم، نه مامانم نه خواهرام هیچ کدوم نمیان یک دقیقه ...

ای جان به یک چیزی سرگرمش کن..نمیشه پایان نامه تو عقب بندازی که اوضاع روبراه تر بشه؟؟ ی وقتایی واسه آدم از درو دیوار میباره درکت میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان به یک چیزی سرگرمش کن..نمیشه پایان نامه تو عقب بندازی که اوضاع روبراه تر بشه؟؟ ی وقتایی واسه آ ...

نه عزیزم عقب انداختم به حد کافی الان دیگه باید دفاع کنم. اصلااااا وقت نمیکنم. فعلا پول هم ندارم. لاقل پرستار بگیرم. آنقدر از نظر روحی داغونممممم

نه عزیزم عقب انداختم به حد کافی الان دیگه باید دفاع کنم. اصلااااا وقت نمیکنم. فعلا پول هم ندارم. لاق ...

همسایه ای کسی دیگه نداری..مردا اکثرا همینن شوهر منم اصلا بچه نگه نمیداشت من میخواستم مطالعه کنم میذاشتم رو‌پام از درد پا میمردم تا آروم باشهبچه

قربونت خانومی توکلت به خدا باشه باید مادرت تو این شرایط یه مقدار کمکت کنه 

من هفته قبل جراحی کوچیک داشتم بینیم مشکل داشت جراحی سرپایی با بی حسی بود ولی تا سرمو پایین میگرفتم خون میومد ولی هیچ کس سر نزد. دخترمم تا می‌تونست یا با دستیابی با سرش ضربه میزد خون میومد. آنقدر نیاز به استراحت داشتم اون روزا ،😥 

به چی امید داشته باشم. هر سال اسباب کشی میکنم به این امید داشته باشم؟ با آینده مبهم؟ به شرایط بسیار ...

به کوچولوت عزیزم تو مامانی الان نباید اینجوری نا امید باشی خدارو چه دیدی شاید سال دیگه با خنده یاد الان بیافتی 

به کوچولوت عزیزم تو مامانی الان نباید اینجوری نا امید باشی خدارو چه دیدی شاید سال دیگه با خنده یاد ا ...

تنها چیزی که الان کمکم کرده سر پا باشم خنده های دخترونه. ولی منم انسانم عزیزم یک آستانه تحملی دارم

تنها چیزی که الان کمکم کرده سر پا باشم خنده های دخترونه. ولی منم انسانم عزیزم یک آستانه تحملی دارم

بهت حق میدم عزیزم زندگی خیلی سخته من مشکلات شمارو ندارم ولی یه سری مشکلات دارم که شاید فقط مختص خودمه ولی به خاطر پسرم همیشه میجنگم توهم بجنگ واسه زندگیت الان خسته ای اعصابت ریخته بهم درست میشه نگران نباش امیدت به خدا باشه

بهت حق میدم عزیزم زندگی خیلی سخته من مشکلات شمارو ندارم ولی یه سری مشکلات دارم که شاید فقط مختص خودم ...

سعی میکنم ولی بعضی چیزا دست من نیست که براش بجنگم با شوهری که اهل تلاش نیست چطور برای آینده بجنگم؟

سعی میکنم ولی بعضی چیزا دست من نیست که براش بجنگم با شوهری که اهل تلاش نیست چطور برای آینده بجنگم؟

وای من یکیو میشناسم دقیقا این مدلی بود شوهرش کار نمیکرد بچه دادم شده بودن این هنوز بیکار بود همش این و اون گاهی کمک میکردن خانمه چند بار تا طلاق رفت باز به خاطر بچه برگشت آخر سر رفت پیش یه مشاور یاد گرفت چجوری مجبور کنه شوهرشو که بره سر کار حالا نمیگم شوهر شما کار نمیکنه میگم همه چی راه داره خودم تازه به این نتیجه رسیدم