2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 29 پست
من یادم نمیاد دقیق چون بعدش رفتم ازمایش دادمو درملنای دارویی ولی فکر میکنم نتیجه نگرفتم البته فکر م ...

من ریزشم به خاطر رژیمه 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
من یک دوره یک ماهه قرص هیرویت استفاده کردم. با توجه به اینکه عید موهامو پروتئینه کرده بودم خیلی خیلی ریزش داشتم. این قرص رو که خوردم وااااقعا کمک کرد به قطع ریزش. به نظرم خوردنش ضرر نداره چون پر از ویتامین و ایناس! 

یکی از بهترین مکمل هایی که برای درمان ریزش، قرص هیرویت اصل است. قرص هیرویت به دلیل داشتن املاح، ویتامین ها، پروتئین ها، مواد معدنی و مغذی میتواند از ریزش مو جلوگیری کند. ما مصرف این قرص را برای خانم ها و آقایون بالای 16 سال که با مشکل ریزش مو مواجهند، پیشنهاد می دهیم. این محصول هیچگونه عوارض و حساسیتی برای افراد مصرف کننده ایجاد نخواهد کرد ومی توانید به عنوان یک غذای کامل برای مقاوم کردن و رشد بهتر مو استفاده کنید.

خرید قرص هیرویت از داروخانه دراگ لند

تخم شنبلبله رو دوست دارم تست کنم بعد از چند وقت جواب میده؟

یه هفته

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
سلام من یک دوره یک ماهه قرص هیرویت استفاده کردم. با توجه به اینکه عید موهامو پروتئینه کرده بودم خیلی ...

مرسی

ولی عزیزم خوردنش ضرر داره

هرویت برای کسایی که سنگ کلیه دارن ضرر داره

توی بعضیا باعث هضم نادرست و عملکر بد سیستم گوارش میشه

هرقرصی حتی ویتامین باید با مشورت پزشک خورد

و اینکه اگر مشکلتون کمبود ویتامینا ب باشه هرویت جواب میده یا زینک اگر نه جواب نمیده

برای موهای سستم خوبه؟ از اینا که دست میکشی کلی مو با دستت میاد

اره امتحان کن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
مرسی ولی عزیزم خوردنش ضرر داره هرویت برای کسایی که سنگ کلیه دارن ضرر داره توی بعضیا باعث هضم نادر ...

آهااا... من نمیدونستم. البته من مشکل کلیه هم نداشتم و خداروشکر جواب گرفتم. مرسی ازت

آهااا... من نمیدونستم. البته من مشکل کلیه هم نداشتم و خداروشکر جواب گرفتم. مرسی ازت

الحمدلله

من والا میخوردم ولی اصلا جواب نگرفتم چون ریزشم مربوط به کمبود اینا نبود نمیدونم والا

الحمدلله من والا میخوردم ولی اصلا جواب نگرفتم چون ریزشم مربوط به کمبود اینا نبود نمیدونم والا

واقعا همینطوره هیچ چیزی صد در صدی نیست. اینجا یه سری چیزا از فواید و معایب قرص هیرویت رو خوندم که نشون میده باید اول دلیل ریزش پیدا بشه و بعد درمانش انتخاب بشه

واقعا همینطوره هیچ چیزی صد در صدی نیست. اینجا یه سری چیزا از فواید و معایب قرص هیرویت رو خوندم که ...

اره اتفاقا دکتر به من داد

خیلی هم خوردم ازمایشم داده بودم ولی هیچ اثری نذاشت

باید ببینی دقیقا چی کم یا زیاد داری اول و متناسب با همون مصرف کنی

بهترین راهم اینه که توی برنامه غذاییت همه چیز باشه