بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من یک دوره یک ماهه قرص هیرویت استفاده کردم. با توجه به اینکه عید موهامو پروتئینه کرده بودم خیلی خیلی ریزش داشتم. این قرص رو که خوردم وااااقعا کمک کرد به قطع ریزش. به نظرم خوردنش ضرر نداره چون پر از ویتامین و ایناس!
یکی از بهترین مکمل هایی که برای درمان ریزش، قرص هیرویت اصل است. قرص هیرویت به دلیل داشتن املاح، ویتامین ها، پروتئین ها، مواد معدنی و مغذی میتواند از ریزش مو جلوگیری کند. ما مصرف این قرص را برای خانم ها و آقایون بالای 16 سال که با مشکل ریزش مو مواجهند، پیشنهاد می دهیم. این محصول هیچگونه عوارض و حساسیتی برای افراد مصرف کننده ایجاد نخواهد کرد ومی توانید به عنوان یک غذای کامل برای مقاوم کردن و رشد بهتر مو استفاده کنید.
الحمدلله من والا میخوردم ولی اصلا جواب نگرفتم چون ریزشم مربوط به کمبود اینا نبود نمیدونم والا
واقعا همینطوره هیچ چیزی صد در صدی نیست. اینجا یه سری چیزا از فواید و معایب قرص هیرویت رو خوندم که نشون میده باید اول دلیل ریزش پیدا بشه و بعد درمانش انتخاب بشه